Cristina Cioran și-a botezat fetița

A fost o zi fericită pentru Cristina Cioran, iar bucuria celebrei mămici se poate vedea în imagini. Actrița radiază la brațul iubitului ei, Alex Dobrescu, și el un tătic extrem de emoționat. Vestea botezului Emei au dat-o sâmbătă, pe Instagram, atât Cristina Cioran, cât și Simona Pătruleasa, care apare în imagine cu fetița în brațe. Ema, care va împlini un anișor în luna iulie, a fost ca o păpușică la botez, îmbrăcată cu o rochiță fucsia. Tatăl ei a purtat un tricou în aceeași nuanță, iar Cristina Cioran a avut o rochie corai și pantofi fucsia. Vedeta a purtat pe cap o coroniță de flori naturale.

cristina-cioran-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cristina Cioran a născut prematur: „Nu am știut dacă va trăi copilul”

Cristina Cioran l-a cunoscut pe Alex Dobrescu în urmă cu doi ani, la o petrecere. Actrița tocmai încheiase o relație de 10 ani, dar chimia pe care a avut-o cu Alex, cu 7 ani mai mic decât ea, a ajutat-o să își vindece suferința. În primăvara anului 2021, Cristina Cioran anunța că va deveni mamă, iar minunea s-a întâmplat pe 18 iulie, însă mult prea devreme. Micuța Ema s-a născut prematur, la 29 de săptămâni, iar acea perioadă a fost plină de griji și de emoții pentru Cristina.

„Atunci când am născut prematur a fost cel mai greu moment, pentru că nu am știut dacă va trăi copilul…Spuneam încontinuu pe masa de naștere că nu e momentul să nasc și mi se spunea că nu mai putem da înapoi. Sentimentele care s-au derulat în momentele alea, care au fost doar câteva minute, dar au părut ca secole, au fost, într-adevăr, cele mai grele. Ulterior, după ce am aflat că e în regulă fetița, dar intră în incubator, iar au trecut niște momente foarte grele, de zile întregi când nu știam dacă va depăși acele momente grele”, declara Cristina Cioran la „Teo Show”.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea când Cristina Cioran a născut prematur? A povestit totul în lacrimi

Citește și: Cristina Cioran, despre botezul fetiței sale, care ar fi trebuit să vină pe lume ieri