Cristina Cioran și-a adus fiica acasă, după mai bine de două luni în care cea mică a fost nevoită să stea în spital, fiind născută prematur. În tot acest timp, actrița a făcut pregătiri peste pregătiri.

Pentru a-și anunța fanii că totul este în sfțrșit bine, vedeta a postat și primele imagini de la venirea celei mici acasă.

Alături de un scurt filmuleț cu fiica ei care doarme liniștită într-un pățut de bebeluș, îmbrăcată într-o salopetă, Cristina Cioran a scris „Acasă, în sfârșit”, adăugând și o inimă mare. Deocamdată, actrița nu a arătat chipul fiicei sale, primul ei copil.

Alături în toată această aventură i-a fost, binențeles, iubitul, Alex Dobrescu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, urmând a se concretiza și printr-o căsătorie.

Actrița era însărcinată în șapte luni, sau, mai exact, în 29 de săptămâni, când, din cauza unul fibrom uterin ce se dezvolta în același timp cu sarcina, a fost nevoită să nască mai devreme. La acel moment, micuța Ema avea aproape 2 kilograme, iar până ce a ajuns la o greutate normală a fost nevoie să rămână sub supravegherea medicilor.

Vezi și Cristina Cioran, criticată dur după ce s-a vaccinat anti-COVID! ”Presupun că nu o să alăptezi după”

Citește și:

E însărcinată în aproape 7 luni, însă burtica nu i se vede deloc. Câte kilograme a luat în sarcină Roxana Vancea

Cleopatra Stratan a refăcut imaginea din ”Ghiță”. În rochiță cu buline și batic, la 15 ani de la lansarea hitului care i-am adus celebritatea