Vestea că actrița Cristina Cioran și iubitul ei, Alex Dobrescu, s-au despărțit, a șocat pe toată lumea. Toți fanii așteptau să audă vești cu privire la nuntă, întrucât vedeta abia ce fusese cerută în căsătorie de partenerul vieții ei.

Cu toate acestea, Alex Dobrescu a făcut o postare recent pe rețelele de socializare, unde le-a spus tuturor că actrița este fosta lui iubită. Aceasta a confirmat vestea ulterior, dar s-a abținut de la alte comentarii. Era vizibil îndurerată și nu a spus decât că se concentrează pe creșterea fiicei sale.

Acum, însă, cuplul a luat din nou prin surprrndere pe toată lumea. Iubitul artistei a făcut noi declarații, complet neașteptate. Acesta spune acum că vestea despărțirii lor a fost una falsă și că, în realitate se pregătesc de nuntă.

„E bine (n.r. Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect. O să revină săptămâna viitoare și o să vă anunțăm cu drag despre marele eveniment care o să aibă loc în viața noastră.

Nu ne-am despărțit. Se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat! Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim.

În curând! În 2-3 săptămâni. Am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la un club celebru din Capitală. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele.”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru SpyNews.ro.

Ce spunea actrița, după anunțul despărțirii

Char dacă acum partenerul ei de viață spune că n-a fost vorba decât despre niște zvonuri legate d edespărțire, la momentul respectiv acum câteva zile, vedeta confirma separarea de Alex Dobrescu, extrem de afectată de cele întâmplate.

„Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu. Îmi pare rău că s-a aflat așa, nu am puterea să vorbesc nimic.

Era normal ca o perioadă să rămână între noi discuția asta. Voi vorbi înainte cu el și cu presa atunci când va fi momentul.”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Cristina Cioran vorbea atunci despre o diferență de opinie între ea și iubitul ei și chiar spunea că nu știe dacă mai poate fi sau nu vorba despre o împăcare.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos.

Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta”, a spus Cristina Cioran, la Antena Stars.

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie recent

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (n.r. – râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”, a povestit Cristina Cioran recent.

Nu este prima dată însă când vedeta este cerută în căsătorie de tatăl fetiței sale. Cristina Cioran a dezvăluit că acest lucru s-a mai întâmplat în repetate rânduri, însă, de comun acord, au decis să nu grăbească lucrurile.

”S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, a mai zis ea.

Vezi și Primele declarații ale Cristinei Cioran despre despărțirea de tatăl copilului, anunțată de acesta pe Facebook: ”Nimic spectaculos!” De la ce a pornit totul

Citește și:

Cum arată soția lui Sorin Bontea. Juratul de la Chefi la cuțite a publicat, în sfârșit, o poză cu frumoasa lui parteneră de viață

Jennifer Aniston, dezvăluri dureroase din perioada în care a încercat să rămână însărcinată. Fără false pudori, despre infertilitate: „Le-am încercat pe toate”