Cristina Cioran și tatăl fetiței sale au decis în urmă cu aproape două luni să se separe, astfel că cei doi s-au despărțit, dar nu amiabil, ci cu mare scandal. Și-au aruncat vorbe grele, iar Alex Dobrescu chiar a făcut publice atunci mai multe conversații cu partenera sa de viață. Erau conversații intime, ”la nervi”, care nu ar fi trebuit să fie vreodată văzute de către altcineva.

Recent, cei doi au fost surprinși din nou în mijlocul unui scandal, atunci când Cristina Cioran a mers să-și mai ia câteva dintre lucruri de la imobilul unde până nu cu mult timp locuiau împreună. Bărbatul a amenințat-o atunci cu poliția pe mama copilului său, iar vedeta a izbucnit în plâns.

Motivul pentru care Cristina Cioran nu vrea să-și refacă viața

Contactată de către reporterii Spynews.ro, Cristina Cioran a spus că acela a fost doar un moment peste care a trecut, dar susține că acum sunt în termeni ok și, pentru fetiță, dar nu numai, își vorbesc. Ea exclude cateogoric împăcarea cu Alex, chiar dacă acesta ar vrea să formeze din nou un cuplu cu ea.

”Ăla a fost un moment… suntem în termeni ok. Vorbim pentru fetiță și nu numai, da, vorbim. Eu nu îmi doresc (n.r. împăcarea), el da, își dorește, dar eu, nu”, a spus Cristina Cioran.

În ceea ce privește o relație în viitorul apropiat, Cristina Cioran a mărturisit că nu reprezintă acest lucru o prioritate pentru ea și susține că atunci când intră într-o relație nu e totul doar lapte și miere, ci partenerul vine din spate și cu problemele sale, care de altfel vor deveni și ale ei.

A mai spus că nu mai vrea să aibă grijă de niciun bărbat și ”e sătulă” de problemele altora.

”Nu, nu este o prioritate, nu mă interesează (n.r. să-și facă o relație nouă). Sunt cam sătulă de problemele altora. Din păcate, atunci când cunoști pe cineva sau intri într-o relație nouă, eu am observat că nu vine acea relație nouă doar cu distracție, ci și cu probleme, cu bagaje și hai, lasă, mersi, nu mai vreau să am grijă de nimeni”, a mai spus Cristina Cioran.

Cum va petrece Cristina Cioran Sărbătorile de iarnă

Cum mai sunt doar câteva zile până la Crăciun și Revelion, Cristina Cioran a mărturisit și cum va petrece Sărbătorile de iarnă în acest ea. Ea mărturisește că va pleca cu fetița și mama ei la Constanța, orașul ei de baștină, și se vor bucura de Crăciun în familie, după care se vor întoarce în București.

Evident, vor găti pentru masa de Crăciun preparate care mai de care, iar Cristina Cioran a mai spus că acest Crăciun va fi mai special, căci anul trecut nu s-au putut bucura atât de mult de el deoarece a ajuns cu fiica la spital, fiind infectate cu COVID.

”E o perioadă aglomerată, am o grămadă de treabă, alerg foarte mult, sunt pe drumuri. De Crăciun vom merge până la mare, să luăm puțin aer, după care ne întoarcem în București. Vom merge noi două împreună cu mama mea. Gătim, facem mâncare, mama mea e deja pregătită să ne facă masa de Crăciun. E al doilea Crăciun cu Ema, așadar va fi special, că primul Crăciun am apucat să stam doar jumătate de zi, căci ulterior am mers în spital cu COVID. De data asta chiar o să fie așa, mai pe sărbătoare. Vom merge la prieteni prin Constanța, familie”, a mai zis Cristina Cioran.

Noul An o va surprinde pe Cristina Cioran în București, iar vedeta a spus că cel mai probabil va ieși cu niște prieteni. În 2023, actrița are mari planuri, pregătește un proiect TV, iar în ceea ce privește viața personală susține că vrea că în noul an ea și familia ei să aibă sănătate.

”De Revelion nu am niciun plan, de fapt am niște prieteni cu care probabil voi ieși. Probabil că da, voi fi în București. Noul an vreau să-mi aducă sănătate, vrem să fim sănătoase și eu și mama și Ema.

Pe plan profesional îmi doresc ceva, un proiect, care probabil se va întâmpla la anul, un proiect TV.

Cam atât! Știi, All I Want for Christmas I Have, tot ce îmi doresc de Crăciun deja am. Eu sunt o fată simplă din provincie, eu n-am pretenții mari”, a mai zis Cristina Cioran.

Vezi și Fostul iubit al Cristinei Cioran deja nu se mai implică în creșterea copilului: „Interesul nu se arată”

Citește și:

Cristina Spătar și proaspătul soț, pas important după căsătorie. Asta își doresc copiii artistei!

Paula Seling împlinește 44 de ani. Ce spune despre divorț și despre și trăirile ei de acum: „Dumnezeu știe ce e mai bine pentru noi”