Cristina Cioran a născut la 29 de săptămâni, duminică seara. Vedeta, în vrâstă de 43 de ani, a anunțat printre lacrimi pe Instagram că fetița s-a născut cu două luni mai devreme și i-a rugat pentru fani să se roage pentru ea și pentru micuță. , actrița a postat pe Insta Story și i-a rugat pe toți să se roage pentru fetița ei.

„Suntem ok și eu, și bebelina. O să fim bine. Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele, vă îmbrățișez și vă asigur că o să luptăm amândouă cât putem de tare, nu ne lăsăm așa. Vă mulțumesc mult de tot, sunteți minunați”, a declarat Cristina într-un video pe Instastory.

Alexandru Dobrescu, logodnicul actriței, a făcut și el primele declarații despre cum se simte iubita lui și fetița lor, Ema, născută prematur.El a povestit cum s-a întâmplat totul, de asemenea, a mărturisit că din cauza restricțiilor COVID-19 nu poate să meargă să le vadă.

„Este foarte mare strictețe și nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie, însă atunci când au început contracțiile, Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal și acolo se află împreună cu bebelușa. Bebelușa se simte perfect. Cristina nu a văzut-o încă, urmează probabil în câteva ore. Medicul ne-a spus că este rozalie la față. Sunt bine amândouă.”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru wowbiz.ro.

Logodnicul Cristinei Cioran a spus că actrița se concentrează să se recupereze, pentru că în septembrie are loc un eveniment important în care este implicată și fără ea lucrurile nu s-ar putea desfășura la fel.

„Cristina este implicată în proiectul „Above the Sky”, care se ocupă de organizarea de evenimente, haine exclusive. Vom îmbina haosul cu arta (zâmbește). Eu mai am un copil de 5 ani dintr-o relație anterioară și suntem o familie unită, ne ajutăm. Probabil o să avem o filipineză care să ne ajute cu copiii, vor fi și bunicii lângă noi și coroborat cu ajutor Divin totul va fi perfect.”, a mai spus Alexandru Dobrescu pentru wowbiz.ro.

Logodnicul Cristinei Cioran nu știe cât vor sta cele două în spital, însă așteaptă cu nerăbdare să-și strângă fetele la piept. Cu toate acestea, Cristina a publicat pe Instagram imagini de la o petrecere pentru bun venit pentru micuța lor. Alexandra este în culmea fericirii că a devenit tătic și a sărbătorit marele eveniment alături de prietenii lor.

Citește și:

Oreste, replici acide la adresa lui Columbeanu: „El săracul se îneacă și în chiuvetă!”

Cel mai nou cuplu din showbiz! Cum au fost surprinși la malul mării. Ce îndrăgostiți sunt!