Vedeta a primit mai multe mesaje de la fani, în care au întrebat-o cum în 10 ani alături de fostul logodnic nu s-a întâmplat nimic, iar acum după doar câteva luni de relație deja este însărcinată.

Cristi Cioran a răspuns cu zâmbetul pe buze, astăzi, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, unde are propria rubrică, și le-a mărturisit tuturor că există viață și după divorț.

„Există viața după divorț. Nu se termină totul. Și uite că se poate”, a spus Cristina, dând mai multe exemple și în cazul altor vedete, precum Alina Vidican, care și-a refăcut viața după divorțul de Cristi Borcea sau Anca Țurcașiu care radiază după divorț.

Cristinei Cioran i-a fost frică să nu piardă sarcina

Vedeta a dat și mai multe detalii despre sarcina ei și a mărturisit că a intrat deja în trimestrul doi, dar în primele trei luni i-a fost frică să vorbească despre ceea ce i se întâmplă, pentru că având în vedere vârsta ei înaintată se temea să nu piardă sarcina.

„Am intrat în trimestrul doi, sunt însărcinată în patru luni. În septembrie ar trebui să nasc. Vreau să fie zodia Fecioară. Sper să fie fetiţă. Aşa zice lumea, pentru că mi-a fost rău. Am avut pofte în prima lună, mâncam şi masa, că luam nişte vitamine. Mi-e teamă ca voi lua multe kilograme. Fac şi un tratament cu hormoni, pentru ca e indicat la vârsta mea”, a anunţat vedeta, în emisiunea „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV.

Cristina a povestit, cu lacrimi în ochi, că a ascuns sarcina timp de patru luni de zile ca să fie sigură că nu există complicaţii. „Sunt foarte emoţionată! Trei luni de zile nu am putut să mă bucur, mi-a fost frică să nu pierd sarcina. Am rămas foarte repede însărcinată, deşi am 43 de ani. Nu-mi vine să cred, sunt foarte fericită. Nu am vrut să spun până acum, pentru că mi-a fost frică, am zis să trec cu bine de primele luni. Mă simt extraordinar. După ce am aflat însă, săptămâna trecută, rezultatul analizelor, abia atunci am început să mă bucur cu adevărat”, a mai spus actriţa.

Frumoasa blondă a precizat în altă emisiune că nu a apelat la tratamente ca să rămână însărcinată, ci a rămas natural. “Am fost la doctorița mea, am făcut analizele și mi-a zis că totul este ok. Să așteptăm să vedem dacă rămân pe cale naturală și după aceea ne gândim dacă vom apela la tratamente. Dar uite că s-a întâmplat minunea”, a declarat actrița, la Antena Stars.

„Sunt foarte nerăbdătoare, am visat de foarte multe ori că sunt însărcinată, că am bebeluș. Acum că sunt însărcinată am avut emoții timp de trei luni de zile pentru că am așteptat să văd cum decurge primul trimestru, știm foarte bine că una dintre 4 femei pierde prima sarcină, riscurile erau foarte mari. Am stat cu emoții. Îmi era teamă dacă nu stă bine sarcina, mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare”, a declarat Cristina la Antena Stars.

Cristina Cioran a rămas însărcinată la 43 de ani, atunci când nu mai spera să mai aibă un copil și după ce mai pierduse o sarcină. Acum se bucură de fiecare moment și vorbește, cu relaxare, despre cele mai frumoase clipe din viața ei.

De asemenea, actrița a mărturisit că nu va naște pe cale naturale, ci prin cezariană. “Am o doctoriță foarte bună, e pregătită pentru orice. Voi merge pe indicația ei. Nu vreau să nasc natural. Vreau să-mi rămână corpul la fel. Cel mai probabil voi face cezariană”, a mai declarat vedeta.

Citește și:

Viața Ancăi Țurcașiu la 50 de ani: ”Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu”

Anunțul făcut de Meghan Markle despre nașterea fetiței ei