Anul trecut părea că nu e unul de bun augur pentru Cristina Cioran. Aceasta s-a despărțit de iubitul, Traian Văduva, după un deceniu de relație. Ruptura a avut loc la sfârșitul verii și a suferit cumplit. Însă, vedeta și-a găsit repede fericirea, în brațele lui Alex.

După doar șapte luni de relație, ea a anunțat că vor deveni părinți. Cristina Cioran a dat vestea în emisiunea „Vorbește lumea” și frumoasa blondă radiază de fericire.

Cioran-si-iubitul-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vedeta TV a povestit că nu a fost în plan. Inițial își făceau planuri de nuntă, iar sarcina a venit pe neașteptate și le-a adus multă fericire.

Cristina Cioran este însărcinată în 13 săptămâni și a mărturisit că i-a fost rău în primele săptămâni. Va naște la mijlocul lui septembrie și e încântată că bebelușul va fi în zodia Fecioară. Fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct nu a dezvăluit sexul bebelușului, spunând că nu a aflat încă.

„N-am aflat încă. Foarte multă lume mi-a zis că va fi fetiță, pentru că mi-a fost rău și burtica este rotundă”, a declarat Cristina la Vorbește lumea.

„La începutul sarcinii am luat niște vitamine de la care aveam poftă de mâncare. În prima luna mâncam și masa. Fac și un tratament cu hormoni pentru că e indicat”, a mai spus Cristina.

Mai mult, vedeta a lăsat de înțeles că, în curând, ea și Alex vor merge și în fața altarului, precizând că aveau planuri de nuntă chiar dinainte să afle că e însărcinată.

„Din star a fost ăsta planul, chiar înainte să fie ăsta (n.r -sarcina.)”, a spus Cristina.

Citește și:

Ce se întâmplă cu căsnicia lui Ilie Năstase. Ioana a făcut declarații surprinzătoare: ”M-a rugat să-l iert, iar eu i-am spus că…”

Fiul Mirelei Vaida a văzut la TV că mama lui e atacată. Cum a reacționat și cum i-a explicat vedeta ce s-a întâmplat