Actrița nu poate uita ziua de 18 iulie, când a adus-o prematur pe lume pe Ema, al numai 7 luni. Atunci, șoca pe toată lumea, anunțând într-un Instastory că a născut prematur și-i ruga pe toți fanii ei să se roage pentru ca bebelușul ei să supraviețuiască.

După o lună și jumătate în care micuța a stat la incubator, cei doi părinți au răsuflat ușurați și și-au adus acasă fetița, care se află acum în afara oricărui pericol.

Actrița ar fi trebuit să nască zilele acestea, la termen. Dar Ema a avut propria voință. Abia acum Cristina Cioran a avut puterea să povestească cu lux de amănunte ce s-a întâmplat atunci.

Ea suferea de enterocolită de câteva zile, dar lucrurile păreau că se potolesc. Asta, până când au reapărut durerile. ”La două ore de când au început durerile, am început să sângerez. Când am pus mâna să văd ce se întâmplă, bebelușul era acolo! Incredibil! Am sunat la Salvare imediat!”, își amintește vedeta.

Practic, bebelușul era deja pregătit să se nască, ceea ce s-a și întâmplat la scurt timp. La spital, actrița a auzit medicul spunând că avea dilatație completă.

În drum spre spital nu-și amintește decât că, în Ambulanță, un asistent o ținea de cap, ca să nu se lovească, iar un altul îi ținea restul trupului, din același motiv. ”Mai știu doar că mă țineam cu mâinile de barele de metal urlând în Salvare. Ceream să mă ducă la Universitar. Urlam plină de sânge”, a mai povestit vedeta.

Totul s-a derulat extrem de rapid în cazul ei. ”La 8 fără 10 am chemat Salvarea și la 8 și 20 am născut. Natural! Am simțit când au scos-o și au dus-o. Am trăit momente groaznice, așteptam să-mi spună cineva dacă-i ok”, își mai amintește ea.

”Nici nu știam la ce spitale se naște„

Vedeta a mai povestit că nu știa nimic despre copiii prematuri la momentul în care a născut. De fapt, nu știa nici la ce spitale din Capitală se poate naște, a mărturisit ea.

Sfătuită de unele prietene, nici nu a vrut să citească prea multe despre naștere, pentru a nu-și hrăni unele temeri.

Din fericire, lucrurile sunt mai calme acum. Cristina e ajutată de mama ei să aibă grijă de Ema. ”Am mare noroc cu mama. Am 43 de ani, dar sunt la primul copil. Acum e bine că nu plânge deloc. O să vedem mai încolo cum va fi”, a mai spus actrița la ”Vorbește lumea”.

Vezi și Cristina Cioran, despre botezul fetiței sale, care ar fi trebuit să vină pe lume ieri

Citește și:

Primele imagini cu Theo Rose după ce a făcut Covid-19 a doua oară. „M-am hotărât să vă vorbesc..”

Cu ce se ocupă Cătălina Mustață după divorțul de Florin Zamfirescu. Artista și-a refăcut viața în America. Cu ce se ocupă acum