Acum, că a născut prematur, Cristina Cioran s-a grăbit să se vaccineze, pentru ea, dar și pentru micuța care este foarte vulnerabilă, venind pe lume cu mult înainte de termen. Actrița încă nu-și poate lua încă fetița acasă. Ea se află în grija medicilor, dar devine mai puternică din zi în zi și a început să ia în greutate, a transmis actrița.

Recent, actrița în vârstă de 44 de ani a postat pe contul de Instagram o poză din timpul vaccinării cu prima doză a vaccinului Pfizer. Tot atunci, ea și iubitul ei, Alex Dobrescu, au mers la maternitate să-și vadă fetița.

“Vaccinată! Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgență este deschis zilnic, de luni până duminică, 12.00-20.00”, a scris Cristina Cioran, pe Instagram.

Din nefericire, a început să plouă cu mesaje deloc prietenoase cu vedeta. A fost criticată în fel și chip pentru gestul ei.

”Trebuia neapărat să vedem că te-ai vaccinat?”, ”Presupun că nu o să alăptezi după. Sper”, i-au scris cei care îi urmăresc contul e Instagram.

”Cu cât te-au plătit să faci promo la serul ăla fiziologic!?😂”, ”Vezi că vor mai apărea trei vaccinuri 😂 să nu le ratezi 🤦‍”, ”Cu ser fiziologic, nu? Sau cu ac retractabil. Așa te-ai vaccinat tu. Sau e doar poză facută „la mișto”, au fost alte mesaje.

O toxiinfecție alimentară i-a declanșat travaliul

Cristina Cioran a explicat, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, care au fost motivele care au dus la nașterea prematură. Acesta a ajuns de urgență la spital după ce a făcut o toxiinfecție alimentară.

”Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam.

Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut.

Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a spus actrița.

După declarațiile vedetei, cineva a întrebat-o pe Instagram: ”Sanatate fetitei, totusi am o curiozitate – se face cineva vinovat pt toxiinfectia alimentara provocata?”. Răspunsul vedetei a venit prompt și nu prea lasă loc de interpretări: ”Ar trebui!!!! Inca nu i-am reclamat, oricum… patronul si-a scapat fiul de puscarie dupa ce a facut o crima, asa ca…”.

Vezi și Cum se simte fiica Cristinei Cioran, după ce a fost născută prematur? “Urmează partea…”

Citește și:

Laurențiu Reghecampf ar fi plecat de acasă de 6 luni, doar cu hainele de pe el

Laura Dincă, primele declarații despre despărțirea de Cristian Boureanu: „Nu mai vreau…”