Cristina Cioran a dezvăluit în cadrul unei interviu noi detalii despre bărbatul care a reușit să o facă să se simtă cea mai specială femeie. Alexandru Dobrescu, tânărul care urmează să o facă mamă pentru prima dată e mai mic decât ea cu șapte ani, însă diferența de vârstă dintre cei doi e insesizabilă, spune ea.

”Alex e mai mic cu şapte ani decât mine. Eu sunt foarte copilăroasă şi ne potrivim foarte bine. Poate că nu aveam nevoie de un bărbat mai mare decât mine”, a spus ea pentru okmagazine.ro

Vedeta urmează să devină mamă de fetiță în doar câteva luni. Cristina Cioran se declară foarte împlinită și abia așteaptă să-și strângă fetița în brațe, la vârsta de 43 de ani.

Cum a fost cerută în căsătorie de iubitul ei

Cristina Cioran a dezvăluit și cum a cerut-o iubitul ei de soție. Acesta a făcut pasul la doar o săptămână după ce a cunoscut-o, însă ea nu i-a răspuns atunci.

”Alex m-a cerut de nevastă la o săptămână după ce ne-am cunoscut… Nu i-am zis nimic. N-am răspuns. I-am răspuns după aceea…”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Nunta ar fi trebuit deja să aibă loc

Mai mult de atât, cei doi aveau planuri de a face nunta în februarie, anul acesta, însă au aflat că ea e însărcinată și au decis să amâne evenimentul. Ce mai probabil, nunta va avea loc odată cu botezul copilului.

”Trebuia să ne căsătorim chiar înainte să rămân însărcinată. Noi ne-am dorit să ne căsătorim din februarie, dar după ce am aflat că sunt gravidă, am amânat.

Şi când să ne facem analizele, am constatat că eu nu mai am certificatul de naştere. Ştiu că sună ciudat, dar trebuie să mă duc până la Constanţa într-o zi lucrătoare, să îl iau”, a declarat actrița.

Alexandru Dobrescu mai are un copil

Iubitul Cristinei Cioran, Alexandru Dobrescu, nu e pentru prima dată în rolul de părinte. Bărbatul mai are un copil dintr-o relație anterioară.

Vedeta a povestit că iubitul ei e un tată perfect pentru micuțul său, iar de asemenea ea are o relație foarte bună cu el și se înțeleg de minune.

Vezi și Toată lumea s-a întrebat: Cristina Cioran a ramas gravidă natural la 43 de ani? Actrița a spus totul!

Citește și:

Anunțul lui Dani Oțil: „Cred că am divorțat…”

Ce mai face și cum mai arată în prezent Iulia Frățilă. Fosta asistentă TV și miss s-a retras din televiziune