Cunoscuta actriță le-a spus tuturor ce nume va purta bebelușul său, iar acesta nu e deloc unul foarte întâlnit.

Cristina Cioran s-a alăturat recent echipei Vorbește lumea, emisiune difuzată la PRO TV. Azi, în timp ce își prezenta rubrica în care vorbește despre noutățile ce apar în presă despre vedete, Cristina Cioran a decis să dea ea însăși din casă.

Dintr-un impuls de moment, vedeta a dezvăluit, pe nepusă masă, ce nume va purta fetița ei. Se pare că la acest prenume s-a gândit prima oară Lora. „Vreți să vă zic numele fetiței mele? A fost pe lista Lorei. Emma se numește fetița mea. Este un nume la care m-am gândit de când am rămas însărcinată și cred că i se potrivește foarte bine. Un singur prenume, am stabilit deja.”, a spus Cristina Cioran în direct la Vorbește lumea.

Cum a anunțat Cristina Cioran sexul bebelușului. Toată lumea credea că o să aibă un băiețel

Chiar dacă mulți urmăritori de pe Instagram spuneau că actrița sigur are băiețel, se pare că toată lumea s-a înșelat. Pe drum este o fetiță, după cum a dezvăluit chiar Cristina Cioran în trecut la aceeași emisiune moderată de Cove și Lora.

Atunci, ea povestea că are câteva variante de nume, dar așteaptă ca fanii și colegii săi să îi ofere ajutorul.

„Asta e vestea importantă! Vă spun sexul bebelușului meu. Tu ce crezi că e? Toată lumea de pe Instagram zice că e băiețel.

E o fetiță foarte drăgălașă! Abia aștept! Nu cred totuși că fetițele trebuie să se îmbrace în roz și băiețeii în abastru, dar în acest caz înseamnă că o să avem o fetiță.

Noi ne-am gândit la nume, avem și o listă. Nu contează cu ce literă începe, dar trebuie să fie foarte scurt. Vreau să se termine în A sau E! Vreau ceva simplu, nu vreau să se prescurteze”, spunea atunci vedeta.

Vezi și Cristina Cioran, amănunte despre nuntă și bărbatul care o face mămică. E mai mic ca ea și mai are un copil

Citește și:

Andra, dezvăluiri neștiute din viața ei. De ce a părăsit „Vocea României” și ce spune despre Cătălin Măruță

Mihai Trăistariu, obligat să plătească datoriile fratelui său: ”Sunt ani de când nu mai are o carte de muncă. A zis că vrea să fie liber”