Cristina Cioran a fost externată din spital, însă fetița ei, Ema, a rămas în continuare sub supravegherea medicilor. Vedeta a născut prematur, iar asta a declanșat anumite complicații. Perioada a fost cu atât mai dificilă cu cât pandemia a impus multe restricții, greu de îndurat de către părinți.

Micuța Ema se află de mai bine de o lună la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal. Fetița trebuia să mai ia în greutate ca să ajungă în sânul familiei sale. În weekend, Cristina Cioran le-a împărtășit fanilor faptul că fiica ei va ajunge acasă, în sfârșit, săptămâna viitoare.

În plus, fericită de turnura pe care o iau lucrurile, actrița și vedeta de televiziune și a publicat, de asemenea, și prima imagine cu micuța.

Forța fie cu tine! Ema, iubirea mea”, a scris Cristina Cioran în dreptul fotografiei cu fiica sa, căreia nu i-a dezvăluit momentan chipul.

A născut la 29 de săptămâni

Cristina Cioran a explicat recent, în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, care au fost motivele care au dus la nașterea prematură. Acesta a ajuns de urgență la spital după ce a făcut o toxiinfecție alimentară, la 29 de săptămâni.

”Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut.

Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a spus actrița.

Vezi și Cristina Cioran, criticată dur după ce s-a vaccinat anti-COVID! ”Presupun că nu o să alăptezi după”

Citește și:

Răzvan Simion e îndrăgostit lulea de noua iubită. Gestul făcut de matinal de ziua Dalianei Răducan

Cine l-a înlocuit pe Cove la Vorbește lumea? Adela Popescu a revenit în emisiune