Ceea ce trebuia să fie un moment de bucurie deplină s-a transformat într-un moment de panică. Vedeta era însărcinată în șapte luni, aflându-se în al treilea trimestru de sarcină, dar a născut prematur aseară. Momentan, aceasta se află pe patul de spital.

Vedeta este foarte speriată și se roagă pentru ca fiica ei să fie bine. Cristina Cioran a postat duminică seara un mesaj pe contul de Instagram în care, cu ochii în lacrimi, îi ruga pe toți cei care o urmăresc să se roage pentru fiica ei.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a transmis Cristina Cioran.

cristina-cioSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vedeta a revenit azi cu noi informații despre starea micuței. „Mi-am mai revenit. Eram într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică ceea ce este super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea este total neașteptat”, a spus din nou Cristina, vizibil emoțoonată.

Ce probleme a avut Cristina Cioran în sarcină

Cristina Cioran era programată pentru a naște prin cezariană, bucurându-se de ajutorul unui medic priceput pentru faptul că avea un fibrom ce nu îi dădea pace. Aceasta se simțea foarte bine, așa că nimic nu oferea vreun detaliu cu privire la calvarul prin care trece acum.

„Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile.

Mi-am făcut toate poftele de la care mă abțineam. O să mă abțin după de la mâncare. Până acum totul evoluează perfect, totul e în parametrii. Am fost și la mare. Noul Năvodari e superb, am stat și la soare.”, a mărturisit Cristina Cioran într-o emisiune TV.