Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat la începutul lunii februarie printr-un video emoționant că au decis să-și spună „Adio” după o relație de nouă ani. Cristina a plecat acum în prima ei vacanță fără Vlad, iar fanii au fost curioși să vadă cu cine.

Anunțul că se despart i-a șocat pe fani, care se așteptau ca cei doi să-și anunțe nunta, ci nicidecum despărțirea, iar mulți internauți au scris că nu se pot opri din plâns de când au aflat vestea tristă. Însă, între Vlad și Cristina se pare că nu mai există nicio cale de împăcare, iar cei doi își văd fiecare de viața lui.

Acum Cristina a plecat în prima ei vacanță după despărțirea de Vlad, iar fanii au fost curioși cu cine s-a dus frumoasa actriță. Roșcata se bucură de zile însorite în Grecia, unde într-adevăr nu s-a dus singură. Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, Cristina a plecat în vacanță, în Corfu, cu familia, cu Ruxandra Ion și soțul ei.

crisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar povestea lor de dragoste a ajuns la final după 9 ani. Deși aveau planuri de nuntă, cei doi au anunțat că au decis de comun acord să se despartă, însă niciunul nu s-a implicat deocamdată în altă relație.

Cu toate astea, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu au omis varianta unei împăcări, în cazul în care timpul va decide că le va fi mai bine împreună.

”Niciodată să nu spui niciodată, nu zice nimeni că e pe viață. În momentul de față asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi, nu știm ce se va întâmpla în ani de zile, tocmai de asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înțelegem bine”, a spus Cristina Ciobănașu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când eşti în Grecia!