Astfel, cu ocazia zilei de 8 Martie, Cristina, interpreta Anei Caragea din serialul „Fructul oprit“ (Antena 1) ,  le-a transmis public „La mulți ani” celor două mame ale ei. Ea a postat pe Instagram  chiar și o imagine în care apare alături de Ruxandra Ion și de mama ei biologică, cu care seamănă foarte bine.

„La mulți ani celor două mame din viața mea! Vă iubesc și vă prețuiesc! La mulți ani, femeilor din lumea întreagă!”, a scris Cristina Ciobănaşu pe Instagram.

Chiar dacă s-a mutat de la Botoşani la Bucureşti, unde a fost primită cu brațele deschise de Ruxandra Ion și copiii ei,  Cristina Ciobănaşu a păstrat mereu legătura cu familia ei natural și se pare că-și vizitează mama destul de des.

„Ruxandra chiar e a doua mea mamă. M-a crescut ca pe copilul ei. Nu a făcut niciodată diferențe între mine și cei doi băieți, Ducu și Cosmin, deși nu eram sânge din sângele ei. Știe deja cât de mult o iubesc, o respect și o apreciez pentru tot ceea ce a făcut și face în continuare pentru mine”, ne-a declarat într-un interviu Cristina, care spune că nu ar putea trăi fără cele două familii minunate din care face parte.

„ Îmi place să am oamenii dragi alături de mine”, ne-a mai spus Cristina.