Cristinei Ciobănașu îi merge din plin. Are succes în carieră, dar are alături de ea și cel mai bun prieten al ei, Vlad Gherman. Chiar dacă s-au despărțit cei doi se susțin în continuare în tot ceea ce fac, iar actorul se bucură foarte tare pentru fiecare succes al ei. Astfel, acesta nu a părut deranjat de faptul că frumoasa actriță l-a înlocuit destul de repede și deja și-a găsit fericirea în brațele altui băiat. Ea radiază lângă noul iubit și cei doi nu se feresc să se afișeze împreună. Însă, fanii au observat că a început să facă burtică și au întrebat-o dacă este însărcinată. În cele din urmă, Cristina a decis să răspundă chiar ea curioșilor și să pună capăt zvonurilor.

Cristina Ciobănașu a mărturisit pe Instagram că s-a uitat în mesagerie printre mesajele primite de la admiratorii săi și a observat întrebarea legată de o posibilă sarcină.

Cristina-Ciobanasu_Fructul_oprit_foto-2221SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

“Mă uitam acum prin ce mesaje mi-ați mai trimis și m-a întrebat cineva dacă sunt însărcinată. Ei bine, nu! Nu, nu sunt însărcinată, doar în ultima vreme am mai luat niște kilogram în plus pentru că nu am mai avut grijă la alimentație și de aceea m-am și apucat de sport pentru că mi-e foarte greu să am grijă la alimentație și m-am gândit că măcar sport să facă dacă nu pot să am grijă de ce mănânc. Ce să fac dacă îmi place mâncarea!

Acum mai e cum mai e, dar mai încolo când o să înaintez în vârstă ce o să mai zic!? Că nu mai am scuză. Da, deci nu sunt însărcinată! Așa rău se vede burica?!? Gata, ne punem pe treabă, sport pe pâine!”, a spus Cristina Ciobănașu râzând.