Cristina nu a mai fost la fel de activă pe site-urile de socializare din momentul în care fostul partener de viață și-a anunțat relația cu Oana Moșneagu, colega lor de platou.

După o relație de nouă ani cu Vlad Gherman, Cristina și îndrăgitul actor și-au anunțat despărțirea, spre dezamăgirea multor fani. Vlad a suferit cumplit și spera la o împăcare, însă Cristina s-a afișat foarte repede cu un nou iubit, lângă care radia de fericire.Însă, se pare că povestea de iubire cu Alex Mureșan nu a durat prea mult, iar cei doi și-ar fi spus Adio. Cel puțin așa cred fanii actriței, după ultimul anunț al Cristinei, care i-a pus pe gânduri.

Ea și-a anunțat fanii că nu a mai fost activă pe rețelele de socializare din cauza faptului că trece printr-o perioadă mai grea din viața ei. Anunță că este bine acum, însă va veni cu noi vești într-un Q&A pe platforma ei socială. Evident, internuații s-au gândit fără ezitare la varianta în care aceasta s-ar fi despărțit de iubit, iar mulți s-au întrebat dacă se va întoarce în brațele lui Vlad Gherman.

”Nu am mai vorbit de mult pe stories, îmi pare rău. Nu am avut o perioadă extraordinară în ultima vreme, dar sunt mai bine (…) Voiam să văd ce faceți voi, să vă spun că sunt în continuare aici chiar dacă nu am mai postat atât de mult. Voi face curând un Q&A, să mai discutăm una alta, să vă dau veștile bune și cele mai puțin bune și cam atât”, a spus ea pe Instagram.

Cu toate acestea, lui Vlad Gherman pare că îi merge din plin. Acesta pare că și-a găsit sufletul pereche și pare foarte fericit lângă Oana Moșneagu, colega lui de pe platoul de filmare al serialului „Adela”, cu care postează poze și filmulețe non-stop pe platformele sociale.