Tânăra a declarat că are un respect deosebit față de fostul ei partener și că nu ar deranja-o dacă acesta s-ar împăca cu fosta lui iubită, Laura Dincă.

”Eu am un respect deosebit pentru Cristi și am zis-o de fiecare dată. Nu știu, nu mă mișcă în niciun fel pentru că nu e treaba mea. Noi am încheiat ceva și de aici este decizia lor ce o să facă. Eu nu concurez cu nicio femeie. Știu ce reprezint și sunt foarte bine cu mine.

Nu stau să plec urechea la micile săgeți care se trimit către mine. E sub demnitatea mea. Nu aș avea o problemă dacă fostul meu s-ar împăca cu fosta lui. Niciodată să nu zic niciodată, am învățat de la Cristi. E greu să te gândești la o împăcare.”, a declarat Cristina Belciu la Antena Stars.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu au decis să meargă pe drumuri separate

Cristina Belciu și Cristian Boureanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar au decis să meargă pe drumuri separate într-un final după cinci luni de dragoste pasională. Cristina Belciu a mărturisit că nu se gândește momentan la o împăcare cu afaceristul și consideră că acest capitol s-a încheiat.

Despărțirea dintre cei doi a fost una de comun acord, care s-a soldat chiar cu mulțumiri reciproce și îmbrățișări.

Belciu i-a mulțumit lui Boureanu pentru ajutorul oferit în timpul relației, menționând că dragostea pe care și-au purtat-o a fost una „neașteptată și împărtășită de amândoi”.

Afaceristul a fost surprins recent în compania Laurei Dincă, cea alături de care a format un cuplu timp de șapte ani înainte de a o cunoaște pe Cristina Belciu.

Vezi și Cristian Boureanu și iubita lui tinerică s-au despărțit! Declarațiile celor doi au lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Citește și:

Românce la Cannes. Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, apariții fascinante pe Croazetă

Sânziana Buruiană, din experiențele ei de mămică: ”Eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt. Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta”