S-a născut prematur la 5 luni și jumătate, cântărea doar 815 grame și medicii nu-i dădeau nicio șansă.

Totuși, medicul pediatru Ana Culcer a reușit să-i salveze viața, la rugămințile tatălui lui.

„Roberto (nr. fostul soţ al Cristinei), în momentul în care Adi s-a născut, a spus că acest copil dacă are gena mea şi a ta, nu are cum să moară, el trăieşte. Medicii au spus că nu are nicio şansă. Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, m-au declarat că am avortat, pe externarea din spital scria avort. Şi Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator”, a povestit Cristina Bâlan la podcastul lui Măruță.

„Copilul a fost declarat viu după trei zile, pentru că şansa lui era infimă, nu exista. Eu nu l-am văzut în primele trei zile, l-am văzut abia după trei zile. Am văzut un copil care râdea. I-am cerut surorii mele să-mi facă haine pentru Adi, i-am spus să se ducă să ia un costum de vârsta zero şi să îl taie la jumate. Era foarte, foarte mic.

Mi se părea superb. Cred că orice mamă îşi vede copilul superb. Adi nu se poate uita la pozele cu el şi nu înţelege cum îl vedeam superb”, a mai spus ea.

Fiul Cristinei Bâtlan are 18 ani

De atunci au trecut însă 18 ani, iar băiețelul firav de odinioară a ajuns un bărbat în toată regula.

cristina-si-adiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Recent, cu ocazia majoratului lui Adrian, Cristina Bâtlan a postat o fotografie cu fiul său pe Instagram, declarându-se „cea mai mândră mamă!”!: „Viața este o misiune! Ai ajuns la majorat, însă vârsta este doar un număr!!✨ Îți doresc să trăiești frumos, dragul meu! Sunt cea mai mândră mamă!❤️ #happybirthday#celebration#sweet18#ageisjustanumber#proudmom”.

Asemeni părinților săi, Adrian Bâtlan vrea să își înceapă o afacere. Mai precis, și-ar dori să producă tot încălțăminte, dar un model cu care să revoluționeze piața din România.

„Merg pe urmele lor, dar într-un alt domeniu. Este un gol în piață pe zona de încălțăminte foarte exclusivistă”, a declarat fiul Cristinei Bâtlan.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Cristina Bâtlan: ”Mi se pare că nu am riscat suficient de mult”

xA renăscut ca pasărea Pheonix! A fost dărâmată când și-a prins soțul cu altă femeie. A divorțat, a mers în India ca să se regăsească, iar acum e una dintre cele mai mari femei de afaceri din România. O știi de la Imperiul Leilor!

xCu ea a înșelat-o soțul pe Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor! Cine este femeia care i-a fost amantă lui Roberto Bâtlan, iar acum îi e soție