Cristina Bălan este însărcinată pentru a treia oară, iar bucuria a pus stăpânire pe familia ei. În luna septembrie, solista a anunțat, pe Facebook, minunata veste. Cristina și soțul ei, Gabriel Bălan, mai au doi băieți, Matei și Toma (9 ani), gemenii care s-au născut cu sindromul Down. Fosta solistă de la Impact a fost invitată la podcastul „În Oglindă”, unde a făcut mărturisiri tulburătoare.

„Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat cumva societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. A durut. Când se spune despre mine nu mă doare atât de tare, cum mă doare când se spune despre copilul meu. Aici este călcâiul lui Ahile al meu. Este foarte dificil. Nu cred că sunt singura care simte așa. Orice părinte care este conectat cu copilul lui și l-a adus pe lume din dragoste și dintr-o chemare firească, simte la fel. Nu poți să rămâi implacabil, când lumea îți atacă copiii sau îți contestă dreptul de a da naștere, de a da viață în forma în care este ea”, a mărturisit Cristina Bălan, în emisiunea de pe canalul de YouTube, „În Oglindă”.

cristina-balan-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cristina Bălan: „Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii”

Cristina Bălan a recunoscut și că s-a luptat cu depresia postnatală și că a fost extrem de rău și de dureros. „Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam din casă. Nu mai voiam să ies, să mă mai uit în oglindă la mine. Am fost și obeză. Deja cântarul sărise de 90 și ceva de kg. Mă devalorizasem aproape total. Chiar dacă îți iubești copiii, de aceea se și vorbește de depresia postnatală. În cazul meu a fost vorba de o naștere prematură, traumatizantă nașterea, în sine, cu medicul de gardă înjurându-mă, foarte urât. Nu mai aveam poftă de viață, încredere în faptul că aș mai putea să mai cânt vreodată. Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii, nu știam cum să mai fac să ies, să mă mobilizez”, a mărturisit Cristina Bălanla podcastul „În Oglindă”, realizat de Mihai Ghiță.

Citește și: Cristina Bălan este însărcinată cu al treilea copil. Solista a dezvăluit sexul bebelușului și numele ales: „Vă împărtășesc și vouă bunavestire”

Citește și: Cântăreaţa Cristina Bălan şi-a retras băieţii de la şcoală: „Era un mediu nociv pentru ei”