Cu emoții pe măsură în marea finală, vocea concurenților a răsunat mai tare ca niciodată la Vocea României. Cristina Bălan din echipa Tudor, Michel Kotcha și Tobi Ibitoye din echipa Smiley și Tomi Weissbuch din echipa Moga au urcat pentru ultima dată în acest sezon pe scena vocilor și s-au luptat pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro!

Cei patru finaliști au interpretat câte trei melodii, una singuri, una cu antrenorul lor și încă una cu artiști cunoscuți, alături de care au creat momente de excepție.
Cristina Bălan a fost desemnată marea câștigătoare în cea de-a cincea ediție a sezonului Vocea Romaniei, după ce publicul și-a ales favoritul. Ea a cântat împreună cu Tudor Chirilă piesa Vama Veche, apoi a vrăjit audiența cu melodia „This is my life”. Publicul a aplaudat îndelung și după ce a interpretat melodia “The show must go on”, alături de Corul Regal.
Cântăreața, care în urmă cu 15 ani facea furori în trupa Impact a câștigat, odată cu titlul mult dorit, și marele premiu de 100 de mii de euro.

Credit foto: Pro Tv

Cristina Bălan

Credit foto: Pro Tv

Tudor Chirilă, antrenorul cu două titluri consecutiv

Antrenorul ei, Tudor Chirila, ajunge pentru a doua oara consecutiv, pe prima poziție a podiumului, alături de concurentul său.

„M-a surprins ierarhia, e adevărat. Dar Cristina și-a meritat din plin locul 1. Mă așteptam la altcineva pe locul 2”, a notat Tudor Chirilă pe Facebook.

Pe locul al doilea în competiție a fost Tommy Veisbuch, elevul lui Marius Moga. Smiley a avut doi concurenți în finală: pe Tobby Ibitoye, clasat pe locul al treilea, și pe Michele Kotcha.

Credit foto: Pro Tv
Credit foto: Pro Tv