„Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia ♥️ Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar”, a scris solista, pe Facebook, în dreptul unor poze superbe.

cristina-balan-insarcinata-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cristina și Gabriel Bălan mai au doi băieți, de 9 ani

Cântăreaţa Cristina Bălan, fosta membră a formaţiei Impact şi câştigătoare a unei ediţii „Vocea României”, a vorbit mereu deschis despre problemele cu care se confruntă în creşterea gemenilor ei, Matei și Toma, care s-au născut cu sindromul Down.

Băieţii, care vor împlini în august vârsta de 9 ani, au mers la o şcoală normală, de stat, numai că, la finalul acestui an de învăţământ, părinţii lor au constatat că nevoile lor nu sunt satisfăcute şi că educaţia lor are de suferit. Prin urmare, Cristina Bălan şi soţul său, Gabriel, şi-au retras copiii de la şcoală.

”Noi nu am avut noroc cu școala, cu un cadru didactic căruia să îi pese de noi. Să facă un pas dincolo de fișa postului. (…)

Nu ai manuale adaptate, nu ai profesori de sprijin… E ca și cum i-ai spune: `Tu, în căruciorul cu rotile, ai dreptul să urci scările astea, dacă vrei. Este treaba ta! Dar eu nu îți ofer o rampă, tu urcă, eu nu am nimic împotrivă”, a povestit revoltată Cristina Bălan pentru Fanatik.ro. I-am retras de la școală, pentru că a început să devină un mediu nociv pentru ei.

Citește și: Cristina Bălan, mărturisiri cutremurătoare: „Mi s-a propus să-mi omor copiii”. Cu ce boală se confruntă artista de 5 ani

Citește și: Cristina Bălan este Vocea României 2015!