Motivul? Au doi copii, gemenii Toma și Matei, cu sindromul Down, conform Cancan.

Familia a decis, de dragul copiilor, să se retragă la țară, în comuna Vidra, din județul Ilfov, în 2017. Artista declară însă că nu regretă absolut deloc faptul că a plecat din București.

”Nu m-aș mai întoarce în oraș, în aglomerație, în stres, în poluare decât legată! Aici e superb! Am aceleași activități la țară. Eu merg la sală la sat, adică trăiesc urban, dar trăiesc la țară.

Plus că sunt foarte aproape de oraș, adică atunci când am nevoie de ceva, m-am urcat în mașină”, a dezvăluit Cristina Bălan.

Cristina și soțul ei și-au construit o casă în Vidra, iar în curte plantează legume. În plus, au și o livadă, astfel încât copiii pot consuma fructe și legume bio oricând au poftă.

”Ies pe ușă și mă duc și îmi iau un măr din pom. Ce ar fi atât de nasol să fii țăran? Sunt țărancă din punctul ăsta de vedere și sunt mândră de asta”, a mai spus artista.

Cristina a dezvăluit că părinții soțului său o ajută foarte mult în creșterea celor doi copii. Cântăreața s-a căsătorit cu Gabriel Bălan în 2012, iar un an mai târziu, pe 11 august 2013, a născut gemeni.

Cristina Bălan a devenit cunoscută în 1999, când a început să cânte în trupa Impact, alături de Rareș Timiș. Piesele celor doi au fost mult timp în topurile muzicale din România. Colaborarea a luat însă sfârșit după 10 ani, când Rareș Timiș a decis să părăsească formația. Acesta a fost înlocuit de Gabriel Bălan, cel care avea să-i devină și soț Cristinei.

După 3 ani, mai exact în 2012, trupa Impact s-a destrămat, pentru că atât Cristina Bălan, cât și Gabriel Bălan, voiau cariere solo. În același an, cei doi s-au și căsătorit.

Un an mai târziu, Cristina a început un nou proiect muzical, în trupa ABCD, alături de care a reprezentat România la Eurovision. A rămas însă însărcinată între timp și a decis să se concentreze pe viața de familie.

Cum însă încă nu se ”vindecase” de muzică, în 2015 s-a decis să participe la Vocea României, emisiune concurs pe care a și câștigat-o.

Astfel, Cristina Bălan a obținut și un cec în valoare de 100.000 de euro, bani pe care i-a folosit, în mare parte, pentru a-și construi casa în care locuiește acum.

Vezi și Imagini unice cu Andra, de acum 20 de ani. Ce voia să se facă ”când va fi mare” VIDEO

Citește și: