Cei patru copii ai cuplului, Cristiano Ronaldo Jr, Eva Maria, Mateo și Alana Martina, au spart două baloane în care se aflau confetti roz și albastre, semn că vor mai avea încă un frățior și o surioară.

Aproape 20 de milioane de oameni au văzut deja clipul, în timp ce peste 40.000 de oameni au și lăsat câte un comentariu de felicitare.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, nu a putut să le fie alături, întrucât Manchester United joacă pe 18 decembrie cu Brighton, în Premier League. Astfel, la momentul cel mare nu a aputut asista decât de la distanță.

Georgina Rodriguez, în vârstă de 27 de ani, a plecat în vacanță alături de cei patru copii, la Polul Nord. Ei au ajuns în Laponia cu un avion privat și s-au cazat într-o cabană de lux.

Conform presei engleze, casa a fost închiriată cu aproximativ 1.800 de euro pe noapte.

Deși sunt de o vreme împreună, nu se știe cu certitudine dacă Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt sau nu căsătoriți. În presă au apărut tot felul de speculații, dar niciunul dintre ei nu a confirmat faptul că ar fi soț și soție.

Cristiano Ronaldo mai are patru copii

După nașterea gemenilor, Cristiano Ronaldo va deveni tată a șase copii.

Cel mai mare fiul al fotbalistului, Cristiano Ronaldo junior, are 11 și îi calcă pe urme tatălui său.

Cristiano Ronaldo mai are doi gemeni, un băiat și o fată, Matteo și Eva, născuți în 2017 dintr-o mamă surogat, și o fată cu Georgina Rodriguez, Alana Martina, născută tot în 2017.

Vezi și Fiul lui Cristiano Ronaldo e bucățică ruptă din tatăl său. Uite-l cum arată când își încordează mușchii | FOTO

Citește și:

Fiica lui Bursucu a împlinit 16 ani! Mesajul emoționant al prezentatorului. Cei doi nu sunt de același sânge

Keanu Reeves, adevărul despre imaginea care i-a adus porecla de „Keanu cel trist”. A fost cea mai distribuită imagine cu el