Joi, 5 mai, Marina Almășan a lansat mult așteptata carte „Ceasul iubirii”, în care evocă cei 16 ani petrecuți alături de regretatul cantautor Victor Socaciu. La lansare au participat o mulțime de vedete, mai ales colegi de breaslă din TVR. O prezență rară a fost distinsa Cristiana Bota, celebra crainică TVR de pe vremea lui Ceaușescu, dar și vocea de la „Teleenciclopedia”, alături de Sanda Țăranu.

Cum arată Cristiana Bota la 75 de ani

Îmbrăcată în culori vii, elegantă, cu accesorii fine, cu părul lung și blond, Cristiana Bota a fost o prezență fermecătoare. Nici nu ai zice că a împlinit 75 de ani, pentru că este extrem de tonică, iar timpul a fost blând cu chipul ei. Cristiana Bota are doi băieți și câte o nepoțică de la fiecare.

cristiana-bota-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Cel mai minunat cadou primit de la viaţă sunt fetele celor doi băieţi ai mei, Sofia-Maria şi Antonia-Cristiana, care au personalitate. Sunt foarte apropiate ca vârstă, cum sunt şi băieţii mei. Este bine, căci se joacă împreună. Băieţii cred că au moştenit de la mine dorinţa de a face televiziune şi le-a plăcut foarte mult”, povestea Cristiana Bota, pentru Click!

Absolventă a Facultăţii de Litere, Cristiana Bota a intrat în TVR după ce şi-a făcut ucenicia în presa scrisă, la „Informaţia Bucureştiului”. Ajunsă la TVR în anul 1971, a lucrat la redacţia de cultură şi la redacţia de copii şi tineret. Ulterior, Cristiana Bota a devenit crainică și s-a retras de pe micul ecran după Revoluție. Ulterior a fost consilier de programe, iar vocea caldă, cu dicție perfectă a fost auzită și la Teleenciclopedia.

Citește și: Simboluri ale televiziunii române, cântece de Crăciun și artiști iubiți, la ”Drag de România mea”

Citește și: Sanda Țăranu explică de ce nu a avut niciodată copii. Cum arată la 82 de ani