Și chiar așa stau lucrurile cu omul de afaceri în vârstă de 76 de ani. Diagnosticat cu cancer în urmă cu câțiva ani, acesta și-a reorganizat întreaga viață. A devenit mai cumpătat, mai calm și chiar și-a făcut testamentul, pentru pacea familiei sale.

„Am facut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor. Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu, le-am împărțit lor.

Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc”,” a declarat Cristian Țânțăreanu, conform Antena Stars.

Cristian Țânțăreanu s-a luptat cu cancerul în urmă cu patru ani, iar din prezența efervescentă, care nu putea trece neobservată, s-a transformat rapid într-un om cu teamă de moarte, lucru de înțeles.

La momentul acela, afaceristul excentric povestea cum a reușit să câștige lupta cu boala cruntă.

„Nu am ţinut regim, am urmat procedurile. După operaţie am mers la control timp de 5 ani. O dată la 3 luni, o dată la 6 luni, după o dată pe an. Acum sunt bine mersi, o luăm de la început!”, spunea Cristian Ţânţăreanu pentru „Răi da’ buni”.

Vezi și Alain Delon și-a făcut testamentul. Cui îi va lăsa toată averea sa. Decizia lui va stârni un scandal uriaș în Franța

Citește și:

Andreea Ibacka, extrem de sexy în costum de baie. Actrița are o siluetă de model! Dar fanii îi reproșează ceva

Fotografie de colecție cu Mirela Vaida și cei trei copii ai ei. Unde s-a izolat vedeta