Țânțăreanu a fost prădat de bunuri în valoare de 4000 de euro, scrie Click!. Omul de afaceri a oferit și primele declarații după jaful de la Corbeanca.

A fost deranj mare la vila lui Cristian Țânțăreanu din Paradisul Verde de la Corbeanca. În urmă cu 10 zile, hoții au spart casa celebrului om de afaceri, în miez de noapte.

Hoții au fost surprinși de către camerele de supraveghere pe care milionarul le are instalate peste tot pe proprietatea lui de la Corbeanca. Din nefericire, bandiții au avut fețele acoperite cu măști și nu au putut fi încă identificați de oamenii legii.

Hoții au sărit gardul vilei, au pătruns în locuință și au sustras bunuri în valoare de aproximativ 4.000 de euro.

Cristian Țânțăreanu a alertat imediat Poliția și acum așteaptă ca oamenii legii să facă dreptate și să-i prindă pe făptași.

„Acum 10 zile s-a întâmplat treaba asta. Sunt foarte supărat. Să sperăm că se va rezolva. Să-și facă Poliția treaba!”, a declarat Țânțăreanu pentru Click!

Colac peste pupăză, milionarul nu o duce prea bine nici cu sănătatea, în ultima vreme.

„Nu pot să vorbesc mai mult pentru că am și o laringită care mă chinuie zilele astea!” , a mai declarat milionarul.

Avere de 30 de milioane de euro

Cristian Țânțăreanu are o avere estimată la aproximativ 30 de milioane de euro. Milionarul, cunoscut prin excentricitățile sale, și-a făcut testamentul și a decis să lase toată averea celor trei copii pe care îi are, unul al său, și doi vitregi, dar și nepoților săi.

Prin urmare, milionarul de la Corbeanca și-a împărțit averea, în mod egal, celor trei copii și opt nepoți pe care îi are.

„Le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a dezvăluit Cristian Țânțăreanu, la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Cristian Țânțăreanu (77 de ani) a fost forțat să-și facă testamentul în anul 2009, atunci când a fost diagnosticat cu cancer la colon. Milionarul a fost operat și tratat atunci în Franța.

Vezi și Cui îi lasă Cristian Țânțăreanu averea de aproape 30 de milioane de euro. Testamentul e deja făcut: ”Eu am o frică de foamete”

Citește și:

Irina Columbeanu a luat o decizie mare, la numai 14 ani! Irinel Columbeanu e extrem de mândru!

Ce a decis să facă Keo, de frica războiului: „Vreau să fiu capabil să-mi apar familia la nevoie”