Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au pronunţat, joi, sentinţa în Dosarul Colectiv, după mai multe amânări. Instanţa l-a condamnat pe Cristian Piedone Popescu, actual primar al Sectorului 5, la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu. Piedone a declarat, la scurt timp după aflarea sentinței, că se va preda și că va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Cristian Popescu Piedone, mesaj halucinant în drum spre pușcărie

„Piedone merge la pușcărie nevinovat! Adevărații vinovați pentru tragedia Colectiv sunt liberi! Zilnic mi-au picurat amar și boală în trup și în familie! Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să le ajute Dumnezeu. M-au vânat pe unde m-au prins. Că i-am deranjat, că le-am stricat pușculițele…Rămâneți cu bine, oameni buni! (…) Eu merg acum unde mă azvârle statul meu cel românesc! Dumneavoastră, cetăţenilor din Sectorul 5, vă doresc sănătate şi fericire!

Povestea noastră se opreşte aici, din păcate. A fost frumos, atât cât ne-au permis, atât cât ne-au lăsat… ! Am dovedit, împreună, că prin muncă se pot face lucruri bune pentru comunitate! Am crezut în visuri, am împlinit visuri! Am dovedit că putem face imposibilul… posibil!  

Vă iubesc! Să ieşiţi la vot când vor fi alegeri! Să vă alegeţi un primar drept, care să vă respecte! Un primar demn şi muncitor, care să vă merite! Cu multă dragoste, Piedone”, a fost mesajul lui Piedone, publicat pe Facebook.

cristian-popescu-piedoneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cristian Popescu Piedone are doi copii și trei nepoți

De mai bine de 3 decenii, Cristian Popescu Piedone își împarte viața cu Iulia, femeia care i-a devenit soție în anul 1988. ”Iulia este tot ce am mai strălucit pe lume, este steaua mea polară! Îmi iubesc sotia, îmi iubesc familia. Familia este, de fapt, Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu! Familia este toată puterea mea, de unde mă încarc”, mărturisea Piedone în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Cristian Popescu Piedone şi soţia sa, Iulia, au împreună doi copii, un băiat pe nume Vlad, şi o fiică, Ana Maria. De la băiat are doi nepoți, iar fiica i-a dăruit o nepoțică. Soții Andra și Cătălin Măruță sunt nașii de cununie ai lui Vlad, evenimentul având loc în 2013, iar un an mai târziu cei doi artiști i-au botezat acestuia și primul băiat. În 2012, Andra și Cătălin au fost nași la nunta de argint a lui Piedone, care și-a reînnoit jurămintele cu Iulia, la 25 de ani de căsătorie.