Despărțirea vine după mai bine de șase ani de relație, când toată lumea aștepta vestea căsătoriei.

Fostul politician a făcut primele declarații și a confirmat despărțirea. Despărțire care fusese prevestită, acum câteva săptămâni, de către Monica Tatoiu: „Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste.

Vă place, iubire, nu știu ce, și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune.”, a spus Monica Tatoiu în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

Cristian Boureanu a certificat faptul că nu mai formează un cuplu cu Laura Dincă, chiar dacă aveau numeroase planuri de viitor și își doreau chiar să întemeieze o familie.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat”, a spus Cristian Boureanu.

Cristian Boureanu și Laura Dincă erau împreună din anul 2015 și visau să-și întemeieze o familie. Un an mai târziu după ce și-au început relația s-au și logodit și sperau să ajungă cât mai repede în fața altarului. N-a fost să fie.

Laura Dincă visa să devină mama copiilor lui Cristian Boureanu și de asemenea, își dorea cu ardoare să îmbrace rochia de mireasă, după cum ea singură a mărturisit nu o dată.

Vezi și Cristi Borcea dă cărțile pe față despre relația. Când a început, de fapt, relația cu Valentina Pelinel?

Citește și:

Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică! S-a împlinit o profeție! Ce frumoși au fost mirii!

Declarații șoc! Mai divorțează Rona Harter? ”Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”