Celebrul prezentator TV s-a făcut remarcat  cu emisiunile de la Pro TV, iar apoi ca realizator de programe la TVR. Însă, în ultimii ani viața lui a fost serios afectată din cauza problemor personale. A fost implicat într-un scandal uriaș, în care o fostă iubită, l-a acuzat de abuz sexual asupra fiicei sale de 12 ani. Cazul a fost însă respins  de justiţie din lipsă de probe.

Deși  Cristi a reușit să-și revină după această experiență neplăcută,  și s-a căsătorit  cu o fostă prezentatoare din Oradea, Loredana Pascu, cu care s-a mutat în Republica Moldova.  Omul de televiziune a primit după cățțiva ani   o nouă lovitură. Mama lui s-a stins din viață, iar pierderea ei l-a dărâmat pe acesta. Unii spun că motivul pentru care a slăbit așa mult ar fi fost niște probleme de sănătate sau chiar din cauza stresului provocat de decesul mamei sale.  Cristi a mărturisit,  la o conferință, în Oradea, în 2017  că a fost extrem de afectat de moartea mamei sale și că a suferit de depresie, potrivit libertatea.ro.

 

Cristi Tabără, mai slab ca niciodată

cristi_tabaraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cert este că transformarea este incredibilă, iar Cristi Tabără a devenit de nerecunoscut. Drept dovadă stau și imaginile recente din emisiunea  „Fabrika”, pe care o moderează la un post de televiziune din Republica Moldova.  Deși au trecut mai bine de 3 ani de când a reușit performanța să slăbească așa de mult, prezentatorul TV continuă să-și mențină noua greutate și în prezent.

“Cristi a avut întotdeauna probleme cu greutatea! Nu reuşea deloc să se menţină în nişte parametri, din contră, se îngrăşa şi mai tare, lucru care, în mod firesc, i-a afectat sănătatea. De ceva vreme însă, el a reuşit să surprindă pe toată lumea cu un nou look. A dat jos peste 60 de kilograme şi schimbarea lui este evidentă! Acum, este mai suplu şi pare mai tonic din toate punctele de vedere”, au dezvăluit apropiaţii vedetei.

 

Cristian Tabara s-a însurat în 2010 cu Loredana Lascu, prezentatoare la o televiziune din Oradea, iar cei doi s-au mutat împreună în Republica Moldova.

Citește și: