familia brancu

În acest an Sărbătorile Pascale îl aduc pe Cristi Brancu (Exclusiv VIP, Prima TV), alături de soție și de fiul lor, la malul marii.

Vedeta Prima TV spune că pentru ei acasă înseamnă și  apartamentul de pe malul lacului. „Petrecem acasă, dar nu aici. Pandemia ne-a făcut să călătorim mai puțin, așa că folosim din plin apartamentul nostru din Mamaia, pe malul lacului. Așadar, vom aduce cu noi tot ce trebuie, pentru a avea un Paște cu minune, și vom merge acasă… la mare. În aceeași formulă de familie, dar cu plajă foarte aproape.” Masa de Paști a familiei Brancu va fi una bogată și care va beneficia din plin de priceperea în bucătărie a socrilor și a Oanei.  

„Obișnuiesc să țin post aproape toată perioada. Pentru Paști, avem grijă să pregătim o masă grozavă, la care socrii mei vin cu bunătăți moldovenești, iar Oana cu mici invenții italiene, având în vedere backgroundul italian al businessului ei. Luăm Lumina – anul trecut, a venit la ușa, ce amintire… Mai avem o tradiție pentru Iepuraș. Tudor trebuie să caute cadoul pe care-l primește și care e ascuns undeva, în preajma. Bucuria lui este de nedescris. De data aceasta,  Iepurașul vrea să călătorească și deschide sezonul estival – va lasa cadoul pe plajă,  la malul marii”, povestește realizatorul Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Paștele trebuia petrecut în familie, iar Cristi Brancu spune că cel mai bine se simte lângă ai lui în noaptea Învierii Domnului Hristos. “Întotdeauna am fost împreună de Paști. E un moment minunat, în care, privind la Sărbătorile anilor trecuți, ne bucurăm că Tudor a crescut, cât de multe a făcut în anul în care a trecut. Cred că Paștele e, dincolo de toate, sărbătoarea regăsirii. De când suntem oameni maturi, am ales mereu întoarcerea acolo unde e adevărată liniște și iubireUn „Hristos a inviat!” printre petrecăreți și balamuc mi se pare un nonsens.”

familia brancu

Realizatorul TV are ceva rețineri când vine vorba de libertatea de mișcare oferită de autorități în noaptea de Înviere și speră să nu plătim scump după aceea.  Presiunea publică pentru o viață apropiată de normal se reflectă în terasele arhipline ale Bucurestului. În înghesuială pentru cumpărăturile de Paști. Politica a simțit nevoia să depresuriseze posibila manie populară, deși va trebuie să ne asumăm toți că, la Înviere, nu se vor respecta regulile. E o noapte unică într-un an, să dea Dumenzeu să nu coste prea scump.”

În zilele de Paști, Cristi Brancu a pregătit pentru telespectatori 2 ediții speciale ale emisiunii Exclusiv VIP. „Avem două ediții de pus la inima. Luni, ne așezăm la masa de Paști alături de mai multe vedete iubite care vor povesti toate secretele nopților lor de Înviere și vor oferi momente artistice drept cadou. Am ras pe rupte la filmări, și voi veți face la fel. A treia zi de Paști, o întâlnire memorabilă cu doamna Irina Loghin, ale cărei povești, unele dulci, alte amare – plus o rafală extraordinară de bancuri -, vor oferi imaginea completă a unui om excepțional. Apoi plecăm, pentru ultimele minute de petrecere, acasă la Ramona Bădescu, în Italia. O bucurie.”