Cristian Boureanu a făcut lumină în ceea ce privește trecutul lui amoros, știut fiind faptul că ambele neveste, Irina și Valentina, s-au despărțit de el pentru alți bărbați. Irina, pentru fostul ministru de Finanțe sebastian Vlădescu, iar Valentina, pentru fostul boss de la Dinamo, Cristi Borcea. “Din 2013, în decembrie, ne-am despărțit. Pentru că, la un moment dat, în timpul căsniciei ea a luat o decizie. Eu am aflat după divorț, așa că am dormit foarte liniștit. Vina a fost că nu ne-am dat seama mai devreme”, a spus Boureanu, în podcastul lui Cătălin Măruță.

CUNUNIE CIVILA – BOUREANU – PELINELSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cum și de ce i-a furat-o Borcea pe Valentina Pelinel

Fostul politician a detaliat și momentul în care și-a dat seama că între Valentina și Cristi Borcea se înfiripă ceva. Apoi a punctat calitățile care îl fac pe Borcea irezistibil în fața femeilor.

“Eram pe plajă în Miami, a venit iubita lui de atunci, viitoarea soție, Alina Vidican. «Aaa, că sunt cu Cristi aici». Și am stat la masă, iar a doua zi le-am zis că plec în Puerto Rico. Și a vrut să vină și el, cu Alina și cu încă un cuplu, nu pot să-i dau numele. Asta era prin 2006, înainte de căsătorie. Și atunci, pe plajă, în prima zi, eu i-am spus Valentinei. Vezi că ăsta vrea să te… așa, și nevastă-sa se dă la mine. «Nu există, că ești tâmpit, că ești prost». Eu l-am văzut pe Cristi, Cristi e un donjuan, Cristi are calitatea aia minunată că râde. Toată lumea se întreabă de ce are succes la fete, că nu e un băiat neapărat frumos. E un băiat foarte generos și mai are o calitate pe care eu o consider defect: spune orice vrea să audă femeia, lucru pe care eu nu o să-l fac niciodată în viața mea. Că e frumoasă, că îi ia casă, palat etc. Dar lucrul ăsta place multor fete”, a declarant Boureanu în podcastul lui Măruță. El și Valentina Pelinel au fost căsătoriți din 2007, până în 2014. La finalul anului 2013 au decis să o ia pe drumuri separate.

Citește și: Cum a aflat Cristian Boureanu că soția l-a înșelat cu nașul de cununie, fostul ministru Sebastian Vlădescu. Ce i-a spus acestuia

Boureanu, gest sfidător la adresa Valentinei. Cum i-a plătit-o

“Eu am divorțat că Valentina a ales să ne despărțim. Am înțeles niște motive, dar nu îl știam pe principalul. Acum, când ne întâlnim ne salutăm. Și cu Cristi mă salut, ne-am întâlnit în aeroport.

Îmi aduc aminte că, eram la un restaurant, după multă vreme, și i-am trimis lui Cristi o sticlă de șampanie la masă. Și a fost foarte politicos, mi-a mulțumit, a trimis și șoferul, la ieșire, să-mi mulțumească. Valentina era extrem de nervoasă, el nu știa de ce. Ea știa povestea, pentru că la fel îi mulțumisem și lui Sebastian (n.r. Sebastian Vlădescu) pentru ce mi-a făcut. Și eu nu mai aveam aceeași vibrație cu Valentina. Mă uit și acum la ea, e o femeie superbă, de altă vârstă. Dar ea nu mai schiază, ea preferă vacanțele liniștite, nu vrea să mai descopere. Mie îmi place viața”, a mai spus Boureanu ]n podcastul lansat luni seara, pe Youtube.

Cristian Boureanu:“Eu am început să am succes la fete când am învățat trei lucruri”

Cristian Boureanu a vorbit și despre calitățile lui, care îl ajută să aibă succes la fete, nu doar despre ale lui Cristi Borcea. “Eu am început să am succes la fete când am învățat trei lucruri și ordinea ar fi următoarea: la 16 ani aveam o iubită de 25. Și era și un pic logodită, dar pe vremea aia nu aveam prejudecăți, nu mă interesa. Karma, să știi că m-am gândit la chestia asta (râde). De 20 de ani las în pace fetele căsătorite. Și ea m-a învățat că femeia alege. Da, noi face pe cocoșii, dar femeia alege. Ea a ales demult.

Al doilea lucru pe care l-am învățat: durează 5-10 secunde până când doi oameni știu că vor să aibă o conexiune sexuală. Iarăși asta m-a ajutat foarte mult să nu plec acasă singur dintr-un bar.

Și al treilea lucru cu care am avut succes la fete, întotdeauna, a fost că am învățat că nu trebuie să povestești. Să nu povestești la prieteni cu cine ai dormit azi-noapte. Pentru că prietenii duc vorba, apoi fetele se feresc”, explică Boureanu.

Citește și: Cristian Boureanu, dezvăluiri incredibile despre Borcea și Pelinel: „Am aflat mai târziu că ei de prin 2011…”

Citește și: Valentina Pelinel, dezvăluiri despre căsnicia cu Cristi Borcea: „Momentul în care a trebuit să aleg a fost crucial”. Cum a început, de fapt, povestea de iubire