A fost părăsită de Criosti Borcea pentru Valentina Pelinel și a suferit enorm.

Astăzi însă Alina Vidican pare să fi uitat de tot de acel episod din viața sa și se bucură de noul său statut, de soție a milionarului brazilian Claude Senhoreti, alături de care și-a refăcut viața în Statele Unite.

Cei doi locuiesc într-o vilă luxoasă, înconjurați de bolizi de sute de mii de euro.

alina-vidican-si-sotulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Claude Senhoreti, îndrăgostit nebunește de Alina

Extrem de discret cu viața sa privată, milionarul brazilian postează rar pe contul său de socilizare. Însă și atunci când o face, ține să-și declare public sentimentele pentru frumoasa sa soție.

„Fericit cu iubirea mea adevărată #alina” sau „Fericit… făcând ceea ce iubesc, cu cineva pe care iubesc cel mai mult!„, a scris la începutul anului Senhoreti pe contul său de Instagram, alături de o poză în care apar el și Alina, alături de un monopost de formula 1.

Cine este soțul Alinei Vidican?

Claude Senhoreti are 46 de ani, este de origine braziliană, dar locuiește în Statele Unite, acolo unde se ocupă de numeroase afaceri care au legătură cu autoturismele.

Este CEO și proprietarul companiei Sienna Motors și participă la numeroase curse de mașini.

Alina Vidican (37 de ani) a devenit doamna Borcea în 2011 după 8 ani de concubinaj. Blonda i-a dăruit fostului patron de la Dinamo doi copii: un băiețel, pe nume Alexandru (9 ani), și o fetiță, botezată Gloria (6 ani).

În 2016, cei doi au divorțat, după ce Cristi Borcea s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit până acum trei copii. Alina locuiește la Miami și are pe mână mai multe afaceri, printre care și un restaurant cu specific românesc.

Alina și Claude s-au căsătorit anul trecut, la sfârșitul lunii august, într-o ceremonie fastuoasa care a avut loc în Florida, Statele Unite, după numai câtev luni de logodnă.

Citește și: Unde a dispărut Julio Iglesias și care e în prezent starea de sănătate a marelui artist

xO mai recunoști? Avea doar 19 ani când seducea România cu rolul ei din celebra telenovelă „Sclava Isaura”