Eliberat din închisoare în noiembrie 2020 și trecut deja prin două operații pe cord, Cristi Borcea, în vârstă de 51 de ani, trece printr-o perioadă tulbure, din punct de vedere al sănătății.

Medicii îl țin sub supraveghere în urma operațiilor de inimă, starea lui este stabilă, însă fostul președinte al clubului dinamovist depinde de un pumn de pastile, zilnic, scrie Antena 1.

„Nu dorm noaptea, iau cinci pastile pe zi”, a mărturisit acesta.

Cristi Borcea, despre momentul declanșării problemelor sale de sănătate: „Totul a pornit în perioada Dinamo”

Se pare că motivul problemelor sale de sănătate reprezintă, de fapt, o consecință a implicării sale în lumea fotbalului.

Borcea nu regretă perioada în care a fost la conducerea clubului Dinamo, doar că acela este momentul când el consideră că și-a stricat sănătatea.

De altfel, Borcea a precizat că în ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă, se bucură de liniștea din sânul familiei și de faptul că are o soție care înțelege foarte bine întreaga situație și îi oferă tot sprijinul, mai ales că a pierdut foarte multe lucruri.

”Am pierdut mult, cel mai mult am pierdut sănătatea. Nu dorm noaptea, iau cinci pastile pe zi, două operaţii pe cord, două divorţuri, mai mult ce sa pierzi? Plus atâtea milioane”, a spus Borcea.

„Am norocul că am o familie extraordinară, o soţie deosebită, care mă întelege că sunt momente grele prin ce am trecut (…). Le-am zis ca e fotbalul pe primul plan”, a mai spus el.

„Nu regret din ceea ce am făcut, am avut şi satisfactii. Marea mea nerealizare, Liga Campionilor…e o echipă blestemată (Dinamo)”, a conchis Cristi Borcea.

Vezi și Dezvăluiri despre Cristi Borcea: Ce le-a pus pe soțiile lui să facă, înainte de căsătorie

Citește și:

Anamaria Prodan nu se mai oprește: „Puteam să ajung în stradă din cauza amantelor lui Reghecampf! Mi-a furat tot din casă”

Brigitte Macron, acuzată că ar fi bărbat. Cine face acuzațiile și cum a reacționat prima doamnă