Crina Matei are toate motivele să fie fericită cu adevărat! Cântăreața și-a îndeplinit visul și a devenit mamă. Artista a înfiat o fetiță mică și a ținut totul departe de ochii curioșilor. Trăiește la maximum aceste momente și, deși e fericită până la cer, încă alege discreția.

Recent, însă, în cadrul unui interviu televizat, s-a referit la micuța ei.

A devenit mamă în secret

Crina Matei, în vârstă de 50 de ani, a ținut să le mulțumească tuturor celor ce au felicitat-o pentru gestul ei. Cântăreața nu a oferit prea multe detalii despre adopția fetiței, dar a lăsat clar să se înțeleagă în ce moment se află în viața ei. Unul unic și irepetabil.

Crina Matei a ales să fie discretă cu privire la fetița pe care a adoptat-o, pentru că este foarte mică. Artista e mai fericită ca niciodată și are toate motivele din lume.

„Este un subiect care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru acest moment, cât mai aproape de sufletul meu, pentru că este foarte mică (…)

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo.

Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta”, a mărturisit Crina Matei pentru Antena Stars.

Artista susține că este o provocare minunată să fie mamă. Crina Matei a ales să țină totul secret pentru că vrea să se bucure din plin de aceste momente. Cântăreața a ținut să precizeze că va oferi mai multe detalii peste ceva timp.

„Nu sunt de ascuns, dar în același timp este un moment în care ne bucurăm reciproc și în cadrul familiei de acest eveniment. Atunci când lucrurile vor mai avansa, atunci vom vorbi mai multe.E o provocare minunată. Femeile sau oamenii trebuie să aibă resursă de vitalitate și de bucurie”, a adăugat cântăreața despre noua sa menire aceea de mamă.

Vezi și Fetița înfiată de Daciana Sârbu și Victor Ponta a împlinit 8 ani. Uite cât este de fericită Maria în noua ei familie!

Citește și:

Gestul care a înfuriat-o la culme pe Elena Ceaușescu, făcut de Nicolae Ceaușescu pentru Matilda Pascal Cojocărița. Era oarbă de gelozie!

Vedeta noastră se află sub tratament, după ce a fost mușcată de un păianjen. Stătea în curte, la soare, și nici măcar n-a simțit