Bubu Cernea, puștiul talentat, care face minune la tobe, are acum 28 de ani și s-a căsătorit joia trecută cu iubita lui, frumoasa actriță Elena Mogâldea, pe care o știți din serialul „Adela” (Antena 1). Bubu și Elena sunt împreună din 2018 și fac un cuplu superb. Ceremonia și cheful s-au ținut într-un loc de poveste: la un centru de evenimente situat chiar în în pădurea Ileana, din Dragomirești-Deal (Ilfov)

Bubu Cernea este fiul Crinei Mardare (64 de ani) şi al lui Mişu Cernea, de la căror nume se leagă istoria trupei rock Sfinx Experience. Crina Mardare și Mișu Cernea nu s-au căsătorit niciodată, dar au fost părinți exemplari pentru Bubu, pe care îl adoră. Iată că de aceeasși dragoste are parte acum și nora lor, frumușica Elena Mogăldea. Crina Mardare a avut uin mesaj sensibil pentru cei doi însurăței, imediat după cununie.

bubu-cernea-nunta-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Crina Mardare, mesaj lacrimogen pentru fiul ei, Bubu

„Acest weekend a fost unul cu totul și cu totul special. Am avut bucuria să fiu alături de copiii mei dragi în unul dintre cele mai importante momente pentru ei. Bubu Cernea și Elena Mogîldea, voi știti deja tot ce simt eu pentru voi și faptul că vă doresc toată bucuria din lume, să vă iubiți cum ați făcut-o și până acum, să rămâneți mereu îndrăgostiți unul de celălalt și de viață. Vă iubesc și sunt mereu aici pentru voi!”, a scris pe Instagram Crina Mardare, profa de muzică de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1).

Crina Mardare l-a născut pe Bubu când avea vârsta de 36 de ani și nu s-a căsătorit niciodată cu tatăl lui, Mișu Cernea. Mai mult, Crina Mardare și Mișu Cernea nici nu au avut o relație convențională, nu au locuit niciodată împreună, dar au fost extrem de compatibili sufletește. După două căsnicii eșuate, artista nu a dorit să mai audă de a treia, dar a trebuit să se lupte cu prejudecățile celor care îi spuneau să nu facă un copil în afara căsătoriei. Nu a ascultat pe nimeni și așa a venit pe lume Bubu.

Crina Mardare și Mișu Cernea, poveste de iubire tumultuoasă

Întrebată, într-un interviu pentru Revista Tango, ce relație are Bubu cu tatăl lui, Crina Mardare a răspuns: „Foarte bună, excepțională. Bubu cred că e fericit, pentru că are un tată care are vocație de tată, adică îi plac foarte mult copiii și e un suflet bun. Relația noastră fiind specială – noi nu locuim în aceeași casă, eu locuiesc doar cu Bubu – atunci orice întîlnire e foarte frumoasă și benefică pentru amândoi. Și Bubu n-a avut niciodată nici o problemă pentru că eu i-am explicat de la început cum stau lucrurile și n-a avut nici o suferință. Chiar dacă eu m-am temut să nu fie atacat de copii, el a reușit să le facă față, pentru că eu i-am explicat că nicăieri nu e scris că mama și tată să stea împreună”. Întrebată dacă așa a procedat mereu, răspunsul Crinei a fost categoric: „Dintotdeauna. A fost o hotărîre a noastră. Dacă vom hotărî vreodată să ne mutăm împreună, e OK. Practic, suntem împreună, numai că nu stăm împreună din varii motive, despre care nu vorbesc”.

„Când l-am întîlnit pe cel de-al treilea bărbat din viața mea, și nu voi da nume, pentru că povestea se știe, am realizat că viața mea abia atunci începea. Asta a fost marea revelație a vieții mele. Am avut parte de marea și adevărată iubire și am consumat și am ars flacăra asta încet, dar sigur. Nu știu câtă iubire mai e, de fapt nu mai e iubire între noi, dar pot să spun că există prietenie și sprijin, ceva cu totul special pentru că au trecut peste noi destule furtuni și nu ne-am destabilizat. Asta a fost și motivul pentru care am hotărît să fac un copil cu el. Și nu m-am căsătorit și nu vreau să mă căsătoresc!”, povestea Crina Mardare, în interviul pentru Revista Tango.

Citește și: Bubu Cernea s-a însurat! Primele imagini de la cununie. Cine e frumoasa mireasă Elena Mogîldea

Citește și: Reacția lui Costin Craioveanu după ce soția lui, Mihaela Cernea, a introdus actele de divorț: ”De ce ai stat cu mine 21 de ani, dacă nu m-ai iubit?”. Scandal ca la ușa cortului