Conflictele, jignirile și problemele din tribul Faimoșilor au escaladat și nimeni nu reușește să aducă liniște în echipă. De data aceasta, apele s-au agitat nu din cauza lui DOC, nici din cauza lui Kamara. Fetele din trib au fost în centrul atenției, în ediția difuzată miercuri, la PRO TV.

Ziua a început cu jocul pentru Comunicare și cu o o surpriză dulce din partea lui Daniel Pavel, care le-a oferit bomboane de ciocolată, dar și o veste care i-a încărcat cu emoție. Câștigătorii au avut șansa de a vorbi cu o femeie iubită din viața lor, telefonic. Cei care au reușit să se impună au fost, încă o dată, Războinicii, care au avut o săptămână formidabilă, plină de victorii. Aceștia au avut parte de o bucurie incredibilă, auzindu-și soțiile, iubitele sau mamele, la telefon.

crina-abrudan-transformareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Crina Abrudan, eliminată de la Survivor după aproape o lună

Dacă pentru unii a fost bucurie, pentru ceilalți a fost tristețe. Faimoșii s-au întors în sala de Consiliu pentru a vedea cine va pleca acasă. Carmen Grebenișan, Crina Abrudan, DOC și Ada Dumitru au fost propuși pentru eliminare, iar cea care a întrunit cele mai puține voturi a fost Crina Abrudan (45 de ani). Ea a intrat în concurs în data de 13 februarie, așa că a prins aproape 4 săptămâni în Dominicană. Suficient cât să își facă prieteni și dușmani în tribul Faimoșilor.

După ce Daniel Pavel i-a pronunțat numele și a aflat că va pleca acasă, Crina Abrudan a spus ce avea pe suflet și s-a arătat dezamăgită de comportamentul colegilor.

„Nu am niciun regret, nici că am venit, nici că plec. Am venit aici strict pentru mine. Nu am venit nici pentru mama, nici pentru soțul meu, nici pentru altcineva, nu am venit să demonstrez ceva, cuiva, pentru că lucrurile demonstrative în viață nu prea ies.

Am venit pentru mine, pentru că urmăream formatul de mult și îmi doream să ajung aici. Nu știu dacă este devreme că plec, dacă mai trebuia să stau sau nu mai trebuia să stau, asta doar universul știe. Și sunt convinsă că a decis ceea ce este bine pentru mine. Dacă ies în acest moment de aici, înseamnă că atât mi-a fost mie benefic și util să stau în această competiție”, a declarat Crina.

„Lui DOC i-am spus între patru ochi unde a greșit. Kamara, cu toată cearta care a fost între noi acum două-trei săptămâni, ar trebui să rămânem cu împăcarea din pădure. S-a vorbit despre mine și nu am avut ocazia să mă apăr”, a continuat Crina.

Crina Abrudan și Bianca Patrichi, schimb dur de replici

În momentul în care Crina și-a luat „la revedere” de la Faimoși s-a declanșat un conflict între ea și coregrafa Bianca Patrichi. „Ești o dezamăgire în ultimele zile, sincer”, i-a spus Crina Biancăi. „Pentru?”, a întrebat, imediat, Bianca. „Pentru multe”, i-a răspuns Crina, după care a mângâiat-o pe cap. „Nu mă mângâia, te rog frumos pe cap, pentru că nu ți-am făcut absolut nimic să te porți ca cu un jeg. Că așa știi tu să pleci dintr-o emisiune este problema ta, nu a mea. Asta arată foarte mult despre tine”, a ripostat Bianca.

„Și despre tine arată foarte mult. Am spus că ai fost o dezamăgire pentru faptul că bârfești foarte mult”, a continuat Crina. „Ai simțit nevoia să arunci cu mocirlă înainte să pleci? Asta arată foarte multe despre tine”, s-a apărat Bianca. „Și despre tine, faptul că îmi strici acest moment de plecare”, a venit replica fostei prezentatoare de știri de la Antena 1. „Nu eu ți-l stric, ți-l strici singură. Du-te, te rog, și stinge-ți liniștită lumânarea”, a încheiat Bianca momentul tensionat din finalul ediției de miercuri.

Citește și: Crina Abrudan a împlinit 45 de ani: „Kilogramele sunt tot 53”. Dieta care i-a schimbat corpul în 6 luni

Citește și: DOC și Bianca Patrichi, relație interzisă la SURVIVOR? „Bianca este tot timpul pupată de DOC. A fost o conexiune de la început”