Prinţul moştenitor şi cel de-al doilea fiu al şeicului Sultan bin Mohammed Al Qasimi, Khalid a înfiinţat casa de modă eponimă în 2016 şi a prezentat colecţii vestimentare în cadrul Săptămânii Modei de la Londra şi Paris.

În Emiratele Arabe Unite au fost anunţate trei zile de doliu după aflarea veştii decesului creatorului de modă, considerat un ”mare filozof şi artist”.

„Momentul repatrierii trupului neînsufleţit şi programul de rugăciuni urmează să fie anunţate”, a precizat tatăl creatorului de modă pe Instagram.

Fratele lui a murit în urma unei supradoze de heroină

Khalid Al Qasimi a studiat arhitectura şi designul vestimentar la Central Saint Martins din Londra şi a fost fratele şeicului Mohammed bin Sultan Al Qasimi, decedat în 1999 ca urmare a unei supradoze de heroină.

Emirul din Sharjah l-a găsit pe fiul său cel mare decedat pe podeaua apartamentului ocupat de acesta în reşedinţa familiei, un conac englezesc în valoare de 3 milioane de lire sterline, situat în comitatul Sussex, potrivit unor informaţii din cadrul anchetei.
Vezi și Veste tristă! Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani! Povestea neștiută despre viața celebrei creatoare de modă. Care a fost marele ei regret

Citește și: