Dupã o cursã care s-a jucat cu nervii lor, misiune dupã misiune, CRBL şi Oase s-au luptat pentru marele premiu cu Ruby și Robert. Autostopul le-a dat mari bãtãi de cap, însã CRBL și Oase au reușit să câștige competiția pentru că au fost o echipă foarte unită și s-au completat perfect pe tot parcursul jocului.

„Sentimentul de a fi într-o finală e o combinație foarte frumoasă între mulțumire, fericire, mândrie, merit, muncă, stres. E un sentiment plăcut. La Asia Express nu ai cum să te trezești în finală. Ruby și Robert sunt o echipă puternică, au ceva și funcționează. O să fie destul de greu ca noi să câștigăm”, mărturiseau CRBL și Oase, înainte să câștige marele premiu.

Acum zece etape, nouă cupluri de vedete au pornit într-o aventură ce le-a testat la maximum limitele fizice și psihice, provocându-le să iasă din zona de confort și să se acomodeze unor condiții extrem de dure.

Oase, CRBL, Ruby și Robert, cei care au dovedit că își merită locul în competiție, au fost nevoiți să își adune toate resursele de energie pentru a depăși cu brio un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Mumbaiului, punctul final al jocului. „Viața este plină de surprize, așa a fost pentru noi până acum. Ne bucurăm din tot sufletul că am venit și după atât de mult timp am ajuns în finală”, a declarat Ruby, emoționată.

Cocuţa şi Bogdan erau marii favorați ai competiției Asia Express, fiind cea mai puternică echipă de concurs. Ei au câștigat cele mai multe amulete și au ratat marea finală la mustață. Cocuța și Boantă au fost eliminați în ultima clipă din competiție, după ce au cedat nervos și s-au certat timp de 50 de minute în timpul concursului, moemnt în care au refuzat să mai facă o echipă împreună.