Cursa nebună pe străzile Mumbaiului a avut un final fericit pentru Oase și CRBL, prima echipă ajunsă la ultimul punct de oprire, acolo unde Gina, Cocuța, Bogdan Boantă și întreaga echipă Asia Express au așteptat cu sufletul la gură. Tensiunea a fost maximă, iar la aflarea verdictului, Oase s-a prăbușit în fața tuturor, vizibil emoționat: ”14 ani de prietenie pentru momentul asta. A meritat tot ca să simțim ceea ce simțim acum. Am trecut prin atâtea locuri, am văzut atâția oameni, Asia Express a fost o experiență incredibilă!”, a spus acesta. Cei doi prieteni au reușit să depășească toate provocările de pe Drumul Elefantului și au câștigat amuleta de aur, în valoare de 30.000 de Euro, dar și titlul mult râvnit: „Mie nu mi-a venit să cred că este real ce se întâmplă şi abia atunci când Gina s-a apropiat foarte bucuroasă, cu lacrimi în ochi, abia în momentul ăla am realizat că într-adevăr cei mai buni prieteni, cea mai tare echipă, câştigă acest sezon”, a adăugat CRBL.

Cursa finală a fost extrem de strânsă

Ruby și Robert au ajuns alături de colegii lor la doar trei minute distanță, demonstrând că lupta finală a fost una extraordinar de strânsă: ”Ar fi fost frumos să terminăm aventura pe primul loc, dar faptul că am ajuns pe locul al doilea nu schimbă nimic din ceea ce am trăit aici. Câte s-au întâmplat în Asia Express nu li se întâmplă altora într-o viață de om”, au mărturisit aceștia cu lacrimi în ochi.

CRBL și Oase au mărturisit că a fost o cursă extrem de grea, artistul precizând în emisiunea lui Dan Capatos că a slăbit 11 kilograme. „Eu am venit cu 11 kilograme în minus, asta ca să se înțeleagă faorte bine. Am ajuns în aeroport și acolo am rugat familia și prietenii dragi să ne aștepte cu alcool, două beri, chifteluțe, vinete, icre. Le-am așezaat pe toate pe troler în mijlocul aeroportului și le-am mâncat acolo”, a povestit CRBL  în emisiunea lui Capatos.

Mai mult, cei doi au mărturisit că au împărțit banii, iar CRBL a decis să-I investească în muzică. Astfel, el și-a lansat o nouă piesă, intitulată „Ele vor”, la care a făcut un videoclip în Dubai, ce urmează să fie lansat în curând. CRBL a povestit că Oase a fost cel care a filmat videoclipul și au fost nevoiți să plătească amenzi de circulație în valoare de peste 6.000 de euro.

 

Cocuţa şi Bogdan erau marii favorați ai competiției Asia Express, fiind cea mai puternică echipă de concurs. Ei au câștigat cele mai multe amulete și au ratat marea finală la mustață. Cocuța și Boantă au fost eliminați în ultima clipă din competiție, după ce au cedat nervos și s-au certat timp de 50 de minute în timpul concursului, momennt în care au refuzat să mai facă o echipă împreună.

 

View this post on Instagram

 

Intr-o ora se lanseaza! Sper sa va placa! Sincer! #pebalans #elevor #undemergem #dance #happygetlucky

A post shared by CRBL (@eduardcrbl) on

Citește și: