Chiar când credeau că au scăpat de cea mai grea misiune de la „Șerifi de România” atunci când s-au întors de la mare, vedetele rămase în show-ul de la Antena 1 dau de și mai greu. Dan Negru, prezentatorul emisiunii, le comunică tuturor că următoarea destinație pentru șerifi este o stână. Nimic idilic însă în această misiune, care se va dovedi a fi una extrem de dificilă: va agita spiritele, îi va alerga, la propriu pe toți până îi va lăsa fără suflare și va întinde nervii tuturor la maximum. Așa se face că în ediția de astăzi, luni, 23 noiembrie, difuzată la Antena 1 de la ora 20.30, CRBL și Andrei Ștefănescu vor fi la un pas să se încaiere chiar în mijlocul stânei.

Noua probă îi va lăsa fără vlagă pe mulți concurenți de la „Șerifi de România”. Fiecare echipă trebuie să construiască un țarc și să adune oile și caprele de la stână, ceea ce nu e deloc ușor.

A fost cea mai grea probă de când sunt la Șerifi. M-a dat peste cap”, spune epuizată Natalia Mateuț. „A fost un haos general”, adaugă și Andrei Ștefănescu, în vreme ce până și Giani Kiriță admite că a fost extrem de solicitant totul: „Am rupt gardul, am căzut în bălegar, a fost foarte greu”.

Credit foto: Antena 1 Gabriela Arsenie

CRBL

Credit foto: Antena 1 Gabriela Arsenie

Andrei Ștefănescu

Credit foto: Antena 1 Gabriela Arsenie

Vladimir Drăghia și Giani Kiriță

Cum se va încheia misiunea, cine pierde și cine câștigă se va afla în această seară.

 

Credit foto: Antena 1/ Gabriela Arsenie