Artistul este un bărbat norocos, cu succes pe toate planurile. Însă, puțini știu că în spatele succesului său se află o femeie puternică și frumoasă, care are grijă ca CRBL să se simtă un bărbat iubit și apreciat.

Artistul a vorbit despre Elena, soția lui, de care a recunoscut că este pur și simplu ”dependent”.

Declarație de dragoste ca în filme

Cei doi nu apar foarte des împreună, chiar dacă CRBL este un artist foarte cunoscut și cu o mulțime de fani în România. Cântărețul preferă să își țănă familia doar pentru el. Știe foarte bine să facă diferența dintre cariera profesională și viața de familie și probabil asta îl ajută să aibă succes pe toate planurile.

Vorbind despre soția lui, CRBL a spus că ea este ”șefa” casei, cea care gestionează banii și sarcinile. Însă meritele ei sunt cu mult mai multe.

”De când a intrat Elena în viața mea am reușit să echilibrez foarte multe lucruri care chiar mi-au rămas în urmă. Ea a intrat și le-a echilibrat pe toate.

Indiferent câtă ambiție aveam eu să mă cert cu ea, s-a dovedit că ea avea dreptate. Lângă mine chiar e o locomotivă care ține familia asta, i-aș face statuie, la fel ca mamei. Eu sunt dependent de ea!”, a declarat CRBL, în podcastul lui Jorge.

sotia-e-idolul-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

E incredibil ce au reușit să creeze împreună, mai ales dacă iei în calcul faptul că, la un moment dat, la începutul relației, au luat în calcul divorțul. Se certau mult și nu vedeau altă cale. Comunicarea a fost cea care i-a salvat și faptul că el s-a schimbat, a povestit la un moment dat artistul.

Cerere originală în căsătorie

La un moment dat chiar Elena, soția lui, a povestit cum a fost cerută în căsătorie. Oricât de cu picioarele pe pământ ar părea CRBL, se pare însă că doar soția lui îl cunoaște, pentru că e clar că nimeni nu se aștepta la un așa gest din partea lui.

„Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici! În primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit! Eram atât de fericită să primesc în dar pisica şi abia după ceva timp am observat şi inelul”, a mărturisit Elena.

Elena și CRBL sunt căsătoriți de mulți ani și au împreună o fetiță, pe Alessia, de 12 ani. Cei trei au încercat recent să locuiască în Spania, dar, în cele din urmă, s-au întors tot în România.

Vezi și Motivul pentru care CRBL a divorțat de prima lui soție

Citește și:

Cu ce super actriță de la Hollywood s-a întâlnit Andreea Bănică în vacanță: „Am îndrăznit să îi cer să facem o poză”. Iată ce a ieșit!

Paula Chirilă, operație după operație: ”Am făcut-o și pe asta! Am decis să-mi scot gușa!”