La o lună de la despărțire, Oana Mizil a anunțat că va petrece Crăciunul alături de Marian Vanghelie, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Cei doi au împreună o o fetiță, iar aceasta este pe primul loc în viețile lor, potrivit deputatului USL.

Totuși, bruneta lasă să se înțeleagă că ea încă speră la o împăcare.

Oana Mizil a confirmat că va petrece Sărbătorile de iarnă în familie, iar Marian Vanghelie este inclus, pentru că este tatăl fetiței ei. Bruneta subliniază că fostul ei partener va face parte din familie indiferent dacă ei doi sunt sau nu împreună.

„Sărbătorile le facem împreună, în familie. Știți cum e, prin comunicare se pot începe războaie sau se poate face pace.

Noi suntem părinții Mariei și o iubim foarte mult. Fetița este lumina ochilor noștri și ea este liantul care ne unește. Ea este bucuria și veselia familiei noastre.”, a spus Oana Mizil pentru Antena Stars.

Săbătorile aduc și o împăcare? ” Valsul se face în doi, întotdeauna”

Întrebată cine este cel care cedează primul când au discuții în contradictoriu, Oana a recunoscut că ea este cea mai rezonabilă.

Totodată, a precizat că ea a învățat să fie „răbdătoare” și că rezolvarea problemelor în cuplu se face prin comunicare, sugerând că speră la un astfel de deznodământ între ea și politicianul cu care s-a iubit timp de mai mulți ani și lângă care a petrecut atât momente frumoase, cât și extrem de dificile.

„Deși sunt leoaică, eu (n.r. cedez prima). Cred că așa e și normal. Bărbatul este capul familiei. Am avut o relație și cu bucurii, și cu tristețe și sus și jos, ca în orice relație. Am învățat să fiu răbdătoare. Am prins mai multă înțelepciune.

Eu mi-am găsit locul, dar cred că poate și anumite probleme pe care le-am întâmpinat împreună au dus ca un pic comunicarea dintre noi să fie defectuoasă.

Important e ca într-o realție ambii să își dea seama de toate aceste lucruri. Trebuie să pui umăr la umăr ca să construiești sau ca să fie pace sau ca să existe o comunicare blândă, amiabilă pentru rezolvarea anumitor probleme. Deci valsul se face în doi, întotdeauna.”, a dezvăluit deputatul USL, care încă nu a șters fotografiile de cuplu de pe contul său de Instagram.

Vezi și Oana Mizil, primele declarații după despărțirea de Marian Vanghelie! „Mă doare foarte mult …”

Citește și:

Ce cadou își dorește Anamaria Prodan de ziua sa. Impresara împlinește 50 de ani: „E singurul lucru. În rest am de toate”

Cum arată Gabriela Prisăcariu nemachiată și fără filtre