Ultimii doi ani, de când a început pandemia, au fost încărcați cu veștri triste pentru Oana Sîrbu. Iar cea mai recentă a venit acum, când medicii au sunat-o și i-au spus că tatăl ei a murit. Celebrul actor Romulus Sîrbu s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani.

Oana Sîrbu a postat pe o pagină de socializare un mesaj în care își ia rămas bun de la părintele ei. Mama ei a părăsit-p de asemeni recent.

„Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel care ți-ar fi plăcut tare…”, a scris pe pagina sa de Facebook îndrăgita artistă, făcând referire la fiul ei.

Romulus Sârbu, născut la data de 3 martie 1935, a fost un îndrăgit actor de pantomimă, care și-a început cariera în urmă cu mai bine de 50 de ani. Recent, în ciuda vârstei înaintate, acesta revenise pe scenă, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Tată și fiică au jucat în aceeași piesă, „Galele Savoy”.

Oana Sîrbu și-a pierdut și mama recent

Pe lângă dispariția tatălui, actrița Oana Sîrbu a pierdut două dintre cele mai dragi ființe din viața ei în ultimul an. Anul trecut, în august, și-a luat adio de la mama ei, dar și de la o mătușă dragă.

„Problemele cu ea au început în urmă cu câțiva ani, vârsta și-a spus practic cuvântul. Am ajutat cât am putut pe partea medicală. O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani.

Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea”, a povestit, cu lacrimi în ochi la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Vezi și An de coșmar pentru Oana Sîrbu: „12 minute, atât am dat masca jos, și asta a fost”. Din păcate, asta nu e tot

Citește și:

Ce a pregătit și ce mănâncă Irina Loghin de Crăciun. Cum se menține în formă la 82 de ani

Ce mănâncă Bianca Drăgușanu de Crăciun, după ce în trecut se hrănea doar cu o cireașă pe zi