Și așa își crește și copilul, pe Ayan, în vârstă de 15 ani, ajutându-l să se transforme într-un tânăr cu o gândire sănătoasă. Una dintre dovezile că aceasta este strategia ei e un covor pe care diva îl are pe terasă. Un covor care spune multe despre felul în care gândește vedeta ;i despre mentalitatea pe care vrea să i-o imprime și fiului său.

E vorba despre o carpetă-caricatură, care înfățișează simplist corpul unei femei, fără ascunzișuri, dar într-o manieră amuzantă. Un covor pe care nu multă lume ar avea curajul să-l expună, chiar dacă, probabil, l-ar aprecia.

Iar diva nu s-a putut abține să nu posteze pe Instagram o fotografie cu acest covor, așezat pe terasă, la vedere, alături de două scaune și o măsuță. ”For a lovely day” (Pentru o zi minunată), scrie ea cu tâlc către fani.


Iar fanii Mihaelei sunt la fel de nonconformiști ca ea. ”Ce tare e covoraşul!”, scrie cineva. ”Nice carpet!” (Frumos covor), ”One of a kind” (Unic), scriu alți fani, încântați de așa o găselniță. Cu un simplu covor cu atitudine, postarea Mihaelei a strâns peste 3.000 de aprecieri, semn că românii încep, încet – încet, să-și schimbe mentalitatea.

Foto: Instagram

Vezi și Așa te alegi cu brațe ca ale Mihaelei Rădulescu! Iată exercițiul pe care trebuie să-l faci!

Citește și: