Acesta este cel mai amplu și de succes eveniment internațional de sărbătorire a învingătoarelor în lupta împotriva cancerului de sân, de informare și strângere de fonduri, organizat de Fundația Renașterea.

„Mă bucur foarte mult că voi lua parte la acest eveniment ce are un mesaj foarte important, de care ar trebui să ținem cont cu toții. Tragerea unui semnal de alarmă asupra cancerului la sân și promovarea ideii că un cancer depistat la timp poate fi vindecat sunt două idei în care eu cred cu tărie și sunt încântat să fac parte dintre cei ce duc acest mesaj mai departe. Vă așteptăm pe toți să ne distrăm împreună și să susținem o cauză nobilă, ce oferă încredere și speranță!”, declară Cove.

Happy Run – Race for the Cure va avea loc în București, pe 4 iunie, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, iar cursa este structurată pe 3 categorii: 5 km – competiție alergători, Fitness Walk – 5 km – plimbare pentru persoane de toate vârstele și Fun Walk – 1 km – plimbare.
Înscrierile se pot face online www.fundatiarenasterea.ro, până pe 3 iunie sau în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, în ziua de 3 iunie, între 12:00 – 20:00 sau în ziua cursei, între 08:00 –09:45.

Credit foto: PR
Fondurile strânse vor fi folosite pentru a acoperi costul de manoperă pentru perucile din păr natural, ce vor fi oferite pacientelor oncologice, susținere psihologică pentru paciente și campanii de informare asupra importanței prevenției și a depistării precoce a cancerului de sân.

Credit foto: PRO TV