Plecarea lui Cove din emisiunea „Vorbește lumea” după șase ani a uimit pe toată lumea. Deși îndrăgitul prezentator a precizat că se va concentra pe piesele lui de teatru deocamdată, acesta va reveni deja pe micul ecran, la un nou post TV.

Gabriel Coveşeanu va face parte din proiectul Flash Monden, alături de Diana Bart. De asemenea, Prima TV anunţă că emisiunea vine cu un nou sezon din 13 septembrie, de la ora 19:30.

Emisiunea Flash Monden va fi difuzată de Prima TV de luni până vineri, de la 19:30 şi duminica, de la aceeaşi oră.

Reamintim că Gabriel Coveşeanu a plecat recent de la Pro TV, unde prezenta emisiunea Vorbeşte Lumea. Vine la Prima TV pe locul lăsat liber de Alexandru Constantin, cel care a trecut la România TV.

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simtit atât de bine.M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzaţie la Flash Monden.

Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită şi memorabilă”, spune Cove.

Cove a mai fost la Prima TV

Gabriel Coveşeanu este director al Teatrului „Ion Creangă” şi prezentator TV. A cunoscut celebritatea la începutul anilor 2000, când a fost coprezentator al Andreei Marin, la celebra emisiunea „Surprize, Surprize”.

Şi-a continuat cariera la Kanal D, unde a prezentat emisiuni precum: „Accepţi sau nu”, „Magic Taxi” , „Faţă lui tată”, „Mireasă 90-60-90″ , „Jumătatea mea ştie”, „Bingo România”. În 2015 se alătură echipei Prima TV, în emisiunea „Mama mea găteşte mai bine”.

Din toamna lui 2015 se mută la Pro TV, unde preia frâiele emisiunii „Vorbeşte lumea”.

Cove a fost înlocuit în emisiunea unde făcea pereche cu Adela Popescu de doi foşti oameni de radio: Andrei Lăcătuş (alias Shurubel) şi Bogdan Ciudoiu.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove, la scurt timp după ce s-a aflat că a părăsit postul Pro TV.

Citește și:

Renegat de propriii copii, cum se înțelege Alin Oprea cu fiul și fiica iubitei sale, Medana

Cu ce probleme s-a confruntat Adela Popescu înainte să se întoarcă în emisiune: „Mă trezeam noaptea cu un…”