Să faci emisiuni de televiziune de calitate crezi că în zilele noastre este un fel de act de eroism pe care cineva trebuie să-l facă?
Nu cred că este un act de eroism. Noi ne dorim să facem emisiuni de televiziune cât mai bune, pe placul telespectatorilor. Este foarte important să ai un țel comun și o viziune comună cu echipa cu care lucrezi, doar așa poți ajunge la rezultate frumoase. Așa vii cu drag la serviciu și se transformă totul în ceva frumos.

Îți place să urmărești show-uri de divertisment celebre, precum cele americane?
Le-aș urmări cu mare plăcere, dar, din păcate, nu prea îmi permite timpul.

Cum îți amintești începutul tău în televiziune, alături de Andreea Marin la ”Surprize, Surprize!”?
Debutul meu în televiziune la ”Surprize, Surprize!” a început chiar cu o… surpriză! Am fost anunțat că fac parte din echipă în direct de către colegii mei, care m-au adus acolo cu un alt pretext. Practic, nu am avut parte de o formare în acest sens, am intrat pur și simplu în horă și am fost nevoit să joc. Se pare că m-am descurcat bine pentru că încă joc.

Andreea a fost anul acesta într-una dintre edițiile ”Vorbește lumea”, pe care o realizezi împreună cu Adela Popescu, la PRO TV. Ai avut emoții să o ai ca invitată?
Andreea este una dintre vedetele pe care ne bucurăm nespus să o avem oricând invitată în emisiune. Ne umple de energie bună prin prezența ei și tocmai faptul că ne cunoaștem și știu că este un profesionist desăvârșit, mă face să nu am emoții și să fiu convins că totul va ieși perfect.

Voi doi sunteți o dovadă ca prieteniile pot fi trainice și între persoanele publice?
Prietenia adevărată nu ține cont de statut și de profesie, ea trece dincolo de orice bariere.

Cum ai descrie experiența ta ca tătic a doi băieți?
Mă bucur mult de tot că am doi băieti sănătoși și frumoși ca tatăl lor. (râde) Sunt o mare bucurie și indiferent de cât de greu poate fi în anumite momente, zâmbetul lor face ca orice greutate să dispară ca prin minune.

Chiar dacă între fii tăi, Mihai (1 an și jumătate) și Bogdan (8 ani), este o diferență destul de mare, sunt pe aceeași lungime de undă?
Chiar dacă este diferența aceasta de vârstă între ei, am constatat că țin foarte mult unul la celălalt, că se iubesc și le place să petreacă timp împreună, ceea ce nu poate decât să mă bucure nespus.

Ți se pare că norocul a ţinut cu tine de-a lungul timpului?
Da, mă consider un om norocos. În primul rând pentru că am o familie minunată. În al doilea rând pentru că publicul m-a apreciat și mă apreciază în continuare, iar asta îmi dă forță și putere să merg mai departe.

Care consideri că a fost cea mai grea încercare pe care ai avut-o în parcursul tău?
Spuneam anterior că sunt norocos și pentru că nu am fost nevoit să trec prin încercări grele.

Cine este cel mai spectaculos om pe care l-ai cunoscut și poate îți este sursă de inspirație?
Sunt foarte mulți oameni pe care i-am cunoscut, i-am admirat și au fost pentru mine o sursă de inspirație. De la fiecare am învățat câte ceva și continui să învăț. Îmi este greu să nominalizez doar unul.

Ce apreciezi cel mai mult la oameni și cine este cel mai aproape de sufletul tău?
Apreciez oamenii care au simțul umorului, este o calitate care îți dă multe posibilități de joacă și de a cunoaște un om. Cei mai apropiați de sufletul meu sunt băieții mei.

Ce capricii nu-ţi refuzi niciodată?
La dulciuri nu pot renunța.

Privindu-te din afară, acum la vârsta de 42 de ani, ce sfat ţi-ai da?
Ia-o încet, tată!

Viața ți-a dăruit și în realitate proiecția ta despre succes?
Viață este plină de neprevăzut! Succesul pentru mine se confundă cu o formă de exprimare artistică. Fiind actor de meserie, mie îmi place să distrez oamenii și încerc să fac asta în fiecare zi (n.r.: de luni până vineri, de la ora 10:30) la ”Vorbește lumea”. Faptul că echipa are încredere în mine și am libertatea de a face momentele așa cum cred eu de cuviință este pentru mine un succes.

Fiind în primul rând actor, se anunță noi proiecte artistice?
Mi-aș dori foarte tare să mai revin pe scena teatrului, însă programul intens pe care îl am nu îmi permite să fac acest lucru.

Cove și Adela Popescu prezintă emisiunea ”Vorbește lumea” de luni până vineri, de la ora 10:30, la Pro Tv.

ÎNTREBARE ÎNCUIETOARE

Ai curaj să îţi mai doreşti un copil?
Cred că pentru a face un copil ai nevoie de mult mai multe lucruri, nu doar de curaj.

 

Nu pot trăi fără…

Copiii mei – ”Pentru că ei îmi fac viața mai frumoasă.”
Călătorii – ”Pentru că mi se pare cea mai bună formă de cunoaștere și de a învață.”
Vorbește lumea – ”Pentru că mă ține în priză tot timpul.”

Credit foto: PRO TV