Chiar dacă apropiații săi exclud această variantă și spun că, cel mai probabil a murit din cauza problemelor sale cu inima, realitatea e actorul vorbise despre sinucidere în mai multe rânduri.

Acum doi ani, actorul posta pe Facebook un mesaj cutremurător și de neînțeles pentru cei din jur: Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti??? De inimă rea”.

Costin Mărculescu și Cristina Țopescu, morți în condiții similare

Costin Mărculescu a devenit cunoscut grație rolului pe care l-a avut în ”Liceenii”. Din păcate, iată, a murit cu câteva săptămâni înainte de a împlini 51 de ani, în condiții similare Cristina Țopescu. Ambii au fost găsiți morți în casă la ceva vreme după ce au murit. Ambii au avut alături de ei, în ultimele clipe, doar câinii.

Vezi și Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă. Ce spune fosta sa iubită

Citește și: