Actorul se confrunta cu mari probleme financiare, potrivit Antena 3. El  a fost nevoit să închidă agenția de fotomodele pe care o deținea, și-a pierdut vila din Pipera și mașinile și stătea cu chirie într-un apartament din sectorul 3. Costin avea datorii la întreținere de peste 12.000 mii de lei. Însă acesta mărturisea în urmă cu ceva timp că problemele lui financiare sunt chiar mult mai mari.

”Mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas cu vreo sută de mii de euro, datorii. De 8 ani de zile, deși am apărut în peste 2500 de emisiuni, la toate televiziunile, mi-am dat seama că toată lumea s-a folosit de mine. ”, spunea Mărculescu în urmă cu ceva timp.

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Echipajele au intervenit după ce vecinii au semnalat la 112 că nu l-au văzut de mai multe zile. Acesta a murit în urma unui infarct.

Potrivit informaţiilor obţinute de Libertatea, legiştii au stabilit că actorul decedase de câteva zile, iar primele indicii din timpul autopsiei indică faptul că a suferit un infarct.

 

Citește și: